جمعه / ۹ مرداد / ۱۴۰۵ Friday / 31 July / 2026
×

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس گفت: قابل قبول نیست که یک پزشک 100 میلیون تومان درآمد داشته باشد اما یک کادر حقوق یک میلیونی داشته باشد و این مسئله در درون جامعه پزشکی قابل هضم نیست و موجب بی‌ثباتی در تعهدهات می‌شود.

  • آبان 21, 1394
  • به گزارش تبریز بیدار به نقل از فارس، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در زمینه خدمات درمانی اقدامات روز به روز گسترده‌تر می‌شود، گفت: این گستردگی خدمات و پیشرفت تکنولوژی موجب آسوده شدن بیشتر بشریت می‌شود و این خدمت ارزشمند است.
    وی ادامه داد: عدالت و انصاف در جامعه دارای اهمیت است و این امر در جامعه سلامتی و درمانی باید مورد تاکید خاص قرار گیرد ولی ساختار فعلی درمانی و پزشکی ظالمانه است و تا زمانی که عدالت در سیستم حاکم نشود رضایت در جامعه صورت نخواهد گرفت.

    وی تصریح کرد: فاصله‌های درآمدی در جامعه پزشکی و سیستم درمانی ظالمانه است و در هیچ جای جهانی این شکاف درآمدی وجود ندارد و اختلاف درآمدی 30 برابری در هیچ جای جهان وجود ندارد.

    نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قابل قبول نیست که یک پزشک 100 میلیون تومان درآمد داشته باشد اما یک کادر حقوق یک میلیونی داشته باشد و این مسئله در درون جامعه پزشکی قابل هضم نیست و موجب بی‌ثباتی در تعهدها و خدمت‌ها می‌شود.
    وی تاکید کرد: حاکمیت باید رفتاری عادلانه با تمام افراد درون خود داشته باشد و اگر این روند اصلاح نشود نباید انتظار داشته باشیم تا مشکلات حل شود و بنده به عنوان نماینده پیگیر این مسئله هستم و در آینده نیز اگر نماینده نباشم به عنوان یک انسان پیگیر خواهم بود.

    پزشکیان در ادامه سخنان خود ادامه داد: کسانی که ما آنان را کافر می‌دانیم عادلانه‌تر از ما رفتار می‌کنند و بنده نیز معتقد هستم اگر در جامعه انصاف و عدالت باشد می‌توانیم زندگی راحتی داشته باشیم و عدالت است که می‌تواند زندگی سالم و راحت را داشته باشد.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *