جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح مدیرکل دفترنوسازی،تحول اداری و فناوری اطلاعات سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور از اخذ مجوز و ابلاغ استخدام سه هزار نفر در شهرداری های سراسر کشور در سال ۹۴ خبر داد.
به گزارش تبریز بیدار، محمد حسن آبادی با بیان مطلب فوق گفت : به منظور تامین نیروی انسانی کارآمد و متخصص مورد نیاز شهرداریها در سال ۱۳۹۴، با توجه به پستهای سازمانی مصوب و بلاتصدی و همچنین وضعیت خروج از خدمت کارکنان شهرداریها، سه هزار سهمیه استخدامی برای جذب نیروی انسانی اختصاص یافت.
وی افزود : این سهمیه ها با مجوز سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و از طریق انتشار آگهی و برگزاری آزمون استخدامی مشروط به تامین منابع اعتباری از محل درآمدهای قانونی شهرداری ها و بدون تحمیل بارمالی بر بودجه عمومی دولت، اختصاص یافته است.
حسن آبادی در ادامه اضافه کرد : صدور مجوز استخدام از محل سهمیه مزبور و نحوه تامین نیروی انسانی در شهرداریها با رعایت مفاد دستورالعمل استخدام پیمانی در شهرداریها (بخشنامه شماره ۳۰۱ مورخ ۸/۱/۹۴ وزیر محترم کشور) و دستورالعمل استخدام پیمانی در مشاغل عملیاتی آتش نشانی (بخشنامه شماره ۱۴۵۹۵۴ مورخ ۲۵/۱۱/۱۳۹۳) و رعایت سهمیه قانونی ایثارگران و معلولین است.
وی گفت : تخصیص سهمیه استخدامی به شهرداریها به صورت استانی براساس آمار و اطلاعات دریافت شده از هر استان و اعلام نیاز آنها در قالب تشکیلات ابلاغی هر شهرداری میباشد.
حسن آبادی افزود : مجوز بکارگیری نیروی انسانی در هر شهرداری در سقف سهمیه های اعلامی از سوی سازمان شهرداریها و دهیاری های کشور براساس پستهای سازمانی شهرداری، جمعیت شهری، ویژگیهای محیط و اختصاصی شهر؛ به تصویب شورای اداری و استخدامی شهرداری های استان خواهد رسید.
وی در خاتمه گفت : آزمون مذکور به صورت هماهنگ در نیمه دوم آذر ماه امسال در کشور برگزار خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید