مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینجانشین مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا از حادثه واژگونی خودروی پیکان در محور اهر- تبریز و مجروحیت 5 سرنشین این خودرو خبر داد.
به گزارش تبریز بیدار، سرهنگ محمدرضا زحمتکش جانشین مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا با اعلام خبر فوق، اظهار داشت: در ساعت 20:30 شب گذشته یک حادثه واژگونی خودرو در محور اهر- تبریز در استان آذربایجان شرقی به پلیس راهور ناجا گزارش شد.
جانشین مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا، تصریح کرد: به دنبال واژگونی یک دستگاه خودروی پیکان متاسفانه 5 نفر از سرنشینان مجروح شدند.
وی نداشتن دید کافی و همچنین عدم توجه به جلو را از جمله عوامل بروز این حادثه رانندگی عنوان و خاطر نشان کرد: رانندگان همواره باید در هنگام رانندگی توجه کامل به جلو داشته و با سرعت مطمئنه رانندگی کنند؛ همچنین علاوه بر رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از صحبت با تلفن همراه در هنگام رانندگی خودداری کنند.
دیدگاهتان را بنویسید