جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه افزایش نرخ کرایه حمل و نقل عمومی در سال آینده به صلاح مردم نیست، گفت: دولت باید مابه التفاوت افزایش قیمت سوخت را به صورت تسهیلات به دارندگان وسایل حمل و نقل عمومی بپردازد.
به گزارش تبریز بیدار، افزایش کرایه حمل و نقل عمومی را با توجه به شرایط فعلی جامعه اقدامی غیرقابل قبول دانست و گفت: با توجه به پایین بودن سطح درآمد مردم و افزایش فشار بر اقشار آسیب پذیر جامعه ناشی از این امر، افزایش کرایه ها در سال 95 به صلاح نیست.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: دولت باید با اتخاذ تدابیری ویژه جهت جلوگیری از افزایش کرایه حمل و نقل عمومی، مابه التفاوت افزایش قیمت سوخت را به صورت تسهیلات به دارندگان وسائل حمل و نقل عمومی بپردازد.
این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر روند منطقی افزایش نرخ کرایه حمل و نقل عمومی در سال 95 ، تصریح کرد: بدون شک هر افزایش قیمتی بر زندگی شهروندان تاثیر گذار بوده و معیشت و درآمد آنها را تحت الشعاع قرار می دهد.
سعیدی با بیان اینکه افزایش نرخ کرایه حمل و نقل عمومی باید به تدریج و برحسب رشد سرانه مردم صورت گیرد، گفت: همانطور که پیشتر نیز گفته شد افزایش نرخ کرایه حمل و نقل عمومی در شرایط فعلی به صلاح جامعه نیست.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، افزایش کرایه حمل و نقل عمومی با توجه به کاهش توسعه حمل و نقل را غیرقابل قبول دانست و افزود: متولیان باید در قبال خدماتی که به شهروندان ارائه می دهند کرایه ها را افزایش دهند، بنابراین درگام اول بهبود و توسعه شرایط حمل و نقل عمومی ضروری است، زیرا شهروندان درحال حاضر از خدمات رسانی ناوگان عمومی رضایت ندارند.
سعیدی، یادآور شد: البته اگر کرایه حمل ونقل عمومی افزایش پیدا نکند، دارندگان وسایل حمل و نقل عمومی در تامین هزینه های زندگی دچار مشکل می شوند، بنابراین بهتر است افزایش نرخ کرایه ها با حمایت دولت و پرداخت مابه التفاوت نرخ سوخت به دارندگان وسائل نقلیه صورت گیرد.
این نماینده مردم در مجلس نهم گفت: همچنین کاهش نرخ کرایه حمل و نقل عمومی درکاهش آلودگی هوا و ترافیک پایتخت نیز تاثیر چشمگیری دارد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با انتقاد از قطع بیمه تاکسی داران، تصریح کرد: کاهش حمایت های دولت از رانندگان تاکسی با توجه به افزایش آلودگی هوای تهران و افزایش جمعیت منطقی نیست و باید حمایت ها افزایش یابد.
دیدگاهتان را بنویسید