مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینرئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تبریز و شهرستان های تابعه گفت: مراسم هفته پرستار امسال همزمان با پیگری مطابلات پرستاری با شکوه تر از سال های قبل برگزار خواهد شد.
به گزارش تبریز بیدار به نقل از مهر، عبداله صفری پیش از ظهر پنجشنبه در نخستین جلسه هماهنگی ستاد بزرگداشت مراسمات هفته پرستار با اشاره به مهم ترین برنامه های این هفته در استان افزود: برنامه های این هفته به صورت مشترک و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز و نظام پرستاری تبریز برگزار خواهد شد.
وی خاطر نشان شد: جشن ویژه روز پرستار، دیدار با پرستاران در بیمارستان ها، تجلیل از پیشکسوتان و بازنشستگان، دیدار و برگزاری جلسه با استاندار و نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، افتتاح پروژه مسکن پرستاران، نشست تحلیلی و تخصصی و همچنین پرسش و پاسخ پرستاران و مسئولان دانشگاه ها از مهم ترین برنامه های این هفته هستند.
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تبریز و شهرستان های تابعه ادامه داد: برگزاری نشست مطبوعاتی و خبری مسئولان پرستاری استان و پخش سرود ملی پرستاری در تمامی بیمارستان ها در نخستین روز هفته پرستار، برگزاری نمایشگاه آثار پرستاران از دیگر برنامه های مهم هفته پرستار خواهد بود.
صفری با بیان اینکه برنامه های هفته پرستار از ۲۴ تا ۳۰ بهمن ماه امسال برگزار می شود، اظهار داشت: هفته پرستار امسال با پیام ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز در برنامه سحرلر صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی و با سخنرانی رئیس هئیت مدیره نظام پرستاری تبریز و شهرستان های تابعه قبل از خطبه های نماز جمعه به پایان خواهد رسید.
دیدگاهتان را بنویسید