یکشنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۵ Sunday / 2 August / 2026
×

مسئولان نیروی انتظامی استان آذربایجان‌شرقی از کشف بیش از 100 کیلوگرم موادمخدر و دستگیری 8 قاچاقچی و کشف محموله قاچاق یک میلیارد ریالی گوشی تلفن همراه خبر داد.

  • بهمن 3, 1394
  • به گزارش تبریز بیدار، سرهنگ قاسم دهقانی اظهار داشت: ماموران مبارزه با موادمخدر آذربایجان‌شرقی طی دو عملیات منسجم موفق شدند دو باند فعال در زمینه تهیه و توزیع مواد مخدر را شناسایی و دستگیر کنند.

    وی افزود: این دو باند مواد مخدر را از استان‌های مرکزی کشور تهیه کرده و قصد داشتند آنها را در تبریز توزیع کنند.

    دهقانی با اشاره به دستگیری هشت متهم در این رابطه اظهار داشت: از متهمان 81 کیلوگرم تریاک و 24 کیلوگرم حشیش کشف شد.

    رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک در زمینه توزیع مواد مخدر را با شماره تلفن‌های 110 و 2184214 به پلیس مبارزه با مواد مخدر استان گزارش دهند.

    کشف محموله یک میلیاردی قاچاق گوشی تلفن‌ همراه در بناب

    همچنین رمضان اللهوردیان نیز اظهار داشت: عوامل یگان امداد بناب هنگام گشت‌زنی در یکی از محورهای مواصلاتی شهرستان به یک دستگاه تریلی مشکوک شده و آن را با شگردهای پلیسی متوقف کردند.

    وی افزود: در بازرسی از تریلی توقیفی، 198 دستگاه گوشی تلفن همراه خارجی با برندهای مختلف کشف شد.

    فرمانده انتظامی شهرستان بناب ادامه داد:  ارزش ریالی کالاهای کشف شده را یک میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در این زمینه یک نفر متهم دستگیر و به همراه اموال مکشوفه برای سیر مراحل قانونی تحویل مقامات قضائی شد.

    وی  با اشاره به اهمیت و جایگاه ویژه مبارزه با قاچاق کالا، موفقیت پلیس در این زمینه را مرهون تعامل و مشارکت خوب مردم با پلیس دانست.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *