یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟
تراکتور ۳ بر صفر بازنده شد! / کسر 2 امتیاز از ملوان
تبریز در حصار تخلفات ساختمانی / به ساختمانهای غیرمجاز آب و برق وگاز ندهید
قاتل جوان مرندی در کمتر از نیم ساعت دستگیر شد
پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در مراغهتمرین امروز تیم تراکتور سازی در تاکشند برگزار می شود.
به گزارش تبریز بیدار، اعضای تیم تراکتور سازی به منظور بازی مقابل پاختاکور با پرواز ساعت ۱۲:۳۰ امروز با پرواز اختصاصی به ازبکستان سفر می کنند.
تمرین امروز تیم تراکتور سازی از ساعت ۱۵:۳۰ در یکی از زمین های چمن تاکشند در ازبکستان برگزار خواهد شد.
نشست خبری پیش از دیدار تیم های پاختاکور ازبکستان و تراکتور سازی ایران فردا برگزار می شود.
آخرین جلسه تمرینی نامینده ایران ظهر فردا برگزار می شود تا کادر فنی آخرین نکات لازم را به بازیکنان اعلام کند.
سرخ پوشان بدون مصدوم راهی کشور ازبکستان می شوند و تمام بازیکنان از آمادگی بالایی به منظور حضور در سومین بازی آسایی برخوردار هستند.
سرخ پوشان پس از پایان بازی با پرواز اختصاصی به ایران بر می گردند و تمرینات این تیم به مدت چند روز در عید نوروز تعطیل خواهد بود.
گفتنی است، دیدار تیم های پاختاکور ازبکستان و تراکتور سازی تبریز از ساعت ۱۵ روز سه شنبه (۲۵ اسفند) به میزبانی تیم ازبکستانی برگزار خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید