استاندار آذربایجان شرقی مطرح کرد:

هر ایرانی باید یک بار به تبریز سفر کند

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به کسب عناوین تبریز، پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال ۲۰۱۸ و شهر جهانی فرش دستباف گفت: هر ایرانی باید حدأقل یک بار به تبریز سفر کند.

به گزارش تبریزبیدار، اسماعیل جبارزاده عصر امروز در جلسه مسئولان گردشگری، استان آذربایجان شرقی با اشاره به کسب عناوین تبریز، پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال ۲۰۱۸ و شهر جهانی فرش دستباف بر لزوم ارتقای جایگاه آذربایجان شرقی در کشور و جهان تأکید کرد.

وی افزود: بخش گردشگری یکی از هسته‌های توسعه استان به شمار می‌رود و تمام دستگاه‌های استان باید تلاش خود را برای بهره‌گیری از این ظرفیت فرهنگی و اقتصادی به کار گیرند.

رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر آذربایجان‌شرقی با قدردانی از زحمات اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی و اعضای ستاد اجرایی خدمات سفر استان، دستگاه‌های استان را از انجام اقدامات جزیره‌ای بر حذر دانست و از هماهنگی کامل بین اعضای ستاد در ارائه خدمات به گردشگران نوروزی ابراز رضایت کرد.

وی با مطرح کردن شعار هر ایرانی باید حدأقل یک بار به تبریز سفر کند، برخورد خوب و رفتار شایسته با گردشگران را از ملاک‌های اصلی جذب گردشگر در استان عنوان کرد.

محمدصادق پورمهدی معاون عمرانی استانداری آذربایجان‌شرقی نیز در این نشست بر بحث آموزش و فرهنگ‌سازی در رابطه با نحوه برخورد و تعامل با گردشگران تأکید کرد.

قائم مقام ستاد اجرایی خدمات سفر آذربایجان‌شرقی افزود: با همکاری و هماهنگی بین ۱۱ کمیته ستاد اجرایی خدمات سفر استان، تمام امکانات رفاهی برای میزبانی از گردشگران نوروزی فراهم شده است.

وی از صدور چند مورد مجوز برای ساخت هتل‌ها و مراکز اقامتی برای آمادگی از میزبانی از گردشگران داخلی و خارجی در سال ۲۰۱۸ خبر داد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *