مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدزمان برگزاری دیدار تیم های تراکتور سازی و النصر عربستان مشخص شد.
به گزارش تبریز بیدار ، مدیرعامل باشگاه تراکتور سازی تبریز اعلام کرده است که بحث واگذاری باشگاه در حد حرف است ولی این باشگاه مشتریان زیادی دارد که محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه گسترش فولاد یکی از آنها می باشد.
غلام عسگر کریمیان ،رئیس هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی تبریز در گفتگویی بحث واگذاری باشگاه به بخش خصوصی را قویاً تکذیب کرده بود.
تیم جوانان تراکتورسازی که در فروردینماه امسال به قهرمانی لیگ برتر جوانان کشور دستیافت در اردوی آمادهسازی تیم ملی فوتبال جوانان تنها یک بازیکن دارد و علی طاهریان کاپیتان سرخ پوشان به تیم ملی دعوتشده است.
باشگاه تراکتور سازی با ارسال پیامی صعود ماشین سازی به لیگ برتر را تبریک گفت.
مسئولین باشگاه تراکتور سازی در تلاش هستند تا دیدار پایانی این تیم مقابل استقلال اهواز رایگان شود.
گفتنی است دیدار تراکتورسازی و استقلال اهواز همزمان با سایر دیدارهای هفته سیام لیگ برتر فوتبال روز جمعه از ساعت 18 برگزار خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید