به گزارش تبریز بیدار، حسین نجاتی در جلسه کارگروه آرد و نان استان با اشاره به افزایش نظارتها بر کارخانجات آردسازی و واحدهای نانوائی افزود: نان قوت غالب شهروندان بوده و حفظ اعتماد مردم به تولید نان سالم و بهداشتی از وظایف مهم این کارگروه است.
وی ادامه داد: فرهنگ سازی در جامعه و آموزش شهروندی موضوعی نیست که منتظر باشیم تا بودجه آن از منابع مختلف تامین شود بلکه همه ارگانها و سازمان ها به یک اندازه مسولیت دارند .
نجاتی تاکید کرد: هرچه سبوس آرد تولیدی بیشتر باشد عوارض جانبی آن نسبت به بروز بیماری های گوارشی کاهش خواهد یافت.
در این جلسه سرپرست معاون امور اقتصادی و منابع استانداری آذربایجان شرقی نیز خواستار ایجاد فرهنگ استفاده از نانهای سبوس دار توسط شهروندان شده و گفت: رسانه ها بخصوص رسانه ملی با در تغییر سلیقه و ذائقه شهروندان در استفاده از نان سبوس دار تلاش بیشتری داشته باشند.
وی افزود: نان سفید و روشن علی رغم ظاهر فریبنده هیچ ارزش غذائی نداشته و در برخی مواقع برای سفید شدن نان از افزودنیهای غیر مجاز استفاده می شود.
نواداد دو دلیل سفید شدگی نان را آرد بدون سبوس و استفاده از بالانکیت اعلام کرد و اظهار داشت: هر دو عامل برای سلامتی مناسب نیست و موجب بروز بیماری های سرطانی ، قلبی، دیابت و چاقی می شود.
۹ خرداد ۱۳۹۵ 0:00 ق.ظ شناسه خبر: 1057379
در جلسه کارگروه آرد و نان استان مطرح شد:
رسانه ها با تغییرذائقه شهروندان در استفاده از نان سبوس دار تلاش کنند
رسانه ها بخصوص رسانه ملی با در تغییر سلیقه و ذائقه شهروندان در استفاده از نان سبوس دار تلاش بیشتری داشته باشند.
