به گزارش تبریز بیدار یعقوب هوشیار افزود: قرائتخانه باغمیشه با هدف فراهم شدن فضایی برای مطالعه شهروندان به ویژه جوانان و دانشجویان با ۲ میلیارد ریال اعتبار احداث شده که با تجهیز آن به امکانات لازم برنامه فرهنگی این مرکز از اول ماه مبارک رمضان آغاز شده است .
وی افزود : قرائتخانه باغمیشه که در فضای پیرامونی مسجد امیرالمومنین (ع) واقع در خیابان امیر کبیر ، احداث گردیده همه روزه به برادران خدمات رسانی خواهد کرد.
شهردار منطقه پنج همچنین در ادامه گفت : قرائتخانه فرهنگسرای کوی فرشته نیز همه روزه برای خواهران خدمات رسانی می نماید.
گفتنی است در حال حاضر فرهنگسرای فرشته ، بانوی مهر باغمیشه ، قرائتخانه باغمیشه ، خانه سلامت باغمیشه و فرهنگسرای استانداری به عنوان پنج مرکز فرهنگی و اجتماعی منطقه پنج خدمات رسانی می کنند که با بهره برداری از فرهنگسراهای کوی ولی امر و مرزداران تعداد مراکز فرهنگی این منطقه به هفت مورد خواهد رسید .
