از حمله تا عذرخواهی و اخراج؛

وقتی حمله کنندگان به بحث تافل، طلب حلالیت دارند!!

در ایام مرحله دوم انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، جنجال عجیبی علیه یکی از کاندیداهای تبریز مطرح شد و طی آن معاون نماینده ادوار مجلس و معاون روسای جمهور و سازمان و صداوسیما به دورغگویی متهم شد.

به گزارش تبریزبیدار، در ایام مرحله دوم انتخابات دهمین  دوره مجلس شورای اسلامی، جنجال عجیبی علیه یکی از کاندیداهای تبریز مطرح شد و طی آن معاون نماینده ادوار مجلس و معاون روسای جمهور و سازمان و صداوسیما به دورغگویی متهم شد.

ماجرا از آن قرار است که در فاصله ۳ روز تا انتخابات در دانشگاه شهیدمدنی آذربایجان، یکی از دانشجویان که بعدها مشخص شد وی محکوم امنیتی بوده و از دانشگاه اخراج شده بود میکروفون را در دست گرفته و سوالی انگلیسی(که پر از غلط های گرامری بود) را از حجت الاسلام  میرتاج الدینی می پرسد و فضای ۲ قطبی شدیدی بین دانشجویان شکل گرفته و سالن سخنرانی ملتهب می شود. کار به جایی می رسد که مسئولین دانشگاه برای آرام کردن  فضا،  حجت الاسلام میرتاج الدینی را از سالن خارج می کنند تا فضا بیش از این بین دانشجویان موافق و مخالف ملتهب نشود و وی در آن جلسه نمی تواند از خود دفاع نماید.

اما کار به اینجا ختم نشد و ۲ روز مانده به انتخابات حملات عجیبی علیه وی در کانالهای تلگرامی شکل گرفت که از پیش برنامه داشتن برای این کار را توسط این قشر مخالف بیش از پیش عیان تر می کرد.

اما با انتشار گواهینامه تافل از طرف دانشگاه عالی دفاع ملی(محل تحصیل میرتاج الدینی) کم کم دم خروس برخی افراد که بازیچه دست چندسیاستمدار شده بودند بیرون زد.

در تازه ترین عذرخواهی که توسط کانال طنزسیاسی(با حدود۲۶۴هزارعضو) از وی طلب حلالیت داشته و مدعی شده است که یکی از ادمین ها که این کار کثیف را در ایام انتخابات انجام داد اخراج شده است. درمتن عذرخواهی آمده است:

مخاطبان کانال طنز سیاسی حدود ۱ماه قبل و در جریان مرحله دوم تبلیغات انتخابات مجلس شورای اسلامی مطلبی در خروجی این کانال قرار گرفت که در آن ضمن توهین به حجت الاسلام میرتاج الدینی، وی دروغگو نامیده شده و اصالت حرف ایشان مبنی بر گذراندن آزمون تافل دکتری در دانشگاه زیر سوال رفته بود.

ضمن عذرخواهی رسمی از حجت الاسلام میرتاج الدینی بابت این حمله که در روزهای هیجانی انتخابات نسبت به ایشان صورت گرفته بود باید یادآور شد که ادمین مربوطه از اداره کانال اخراج شده اند و دیگر سمتی را در مدیریت کانال طنزسیاسی ندارند.

ما نیز برای جبران تضییع حق آقای میرتاج الدینی، گواهی دانشگاه مبنی بر گذراندن دوره تافل ایشان را دراختیار مخاطبان می گذاریم و از ایشان طلب حلیت داشته و امیدواریم در اینده این بی اخلاقی ها نسبت به سیاسیون ادامه نداشته باشد.

بی شک میرتاج الدینی یکی از قربانیان بی اخلاقی در عرصه سیاسی ایران شد اما به راستی چرا جامعه ایرانی بدون کوچکترین تحقیقی دست به بیان برخی مطالب می نماید و پس از مشخص شدن حقایق، چاره ای جز پشیمانی و عذخواهی ندارد؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *