مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدپژوهشگر زلزله و استاد دانشگاه تبریز منشا زلزله اخیر شهر تبریز را گسل شمال شهر تبریز دانست.
به گزارش تبریز بیدار، دکتر عبدالرحیم جلالی گفت:از منظر علمی نمی توان از وقوع لرزه های اخیر نتیجه گرفت که زلزله بزرگی در این شهر به وقوع خواهد پیوست.
وی با بیان اینکه هرچقدر زمان سپری شدن از وقوع آخرین زلزله ویرانگر زیاد باشد،احتمال وقوغ زلزله با شدت زیاد افزایش پیدا می کند افزود:آخرین زلزله ویرانگری که در تبریز آمده مربوط به 237 سال گذشته می باشد ولی احتمال دارد که تا 200 سال آینده زلزله بزرگ دیگری تبریز را نلرزاند.
جلالی خاطر نشان کرد:گسل تبریز به طول تقریبی 150 کیلومتر در محدوه شهرستان های بستان آباد تا مرند قرار گرفته و از شمال شهر تبریز می گذرد.
این گزارش می افزاید در پی زلزله 3.7 ریشتری صبح امروز در تبریز، شهروندان تبریزی هراسان از خانه های خود خارج شدند. زلزله در مناطق شمالی شهر بیشتر احساس شد.
دیدگاهتان را بنویسید