پنجشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۵ Thursday / 30 July / 2026
×

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی گفت: در جامعه کنونی رواج منکرات، انحرافات اجتماعی و افزایش طلاق متأثر از برخی ناهنجاری‌های فرهنگی همچون بدحجابی است.

  • تیر 11, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار، آیت‌الله محسن مجتهدشبستری با اشاره به برخی از آیات و روایات مرتبط با موضوع عفاف و حجاب اظهار داشت: حجاب از ضروریات دین مبین اسلام است و باید در جامعه اسلامی تحقق یابد.

    وی از کمرنگ شدن توجه بعضی افراد به مسأله عفاف و حجاب اظهار تاسف کرد و گفت: حجابی که مدنظر دین مبین اسلامی است بیشتر برای بانوان ضروری است و در کنار آن عفاف هم برای بانوان و هم برای مردان تاکید شده است و باید مورد توجه ویژه مردم و مسؤولان باشد.

    مجتهدشبستری با اشاره به تلاش دشمنان برای ترویج کم‌حجابی در جامعه تاکید کرد: در جامعه کنونی رواج منکرات، انحرافات اجتماعی و افزایش طلاق متأثر از برخی ناهنجاری‌های فرهنگی همچون بی‌حجابی است و بر این اساس باید اقدامات فرهنگی به خصوص از راه رسانه‌ها باید برای ترویج فرهنگ حجاب در جامعه انجام شود.

    امام جمعه تبریز خاطرنشان کرد: در تهیه برنامه‌های تلویزیونی در سطح کلان به حریم بین نامحرم‌ها و نحوه گویش‌ها و برخوردها دقت شود و اقدامات باید در شأن کشور اسلامی باشد تا فرهنگ نادرستی را در جامعه ایجاد نکند.

    وی با اشاره مجدد به اهمیت حجاب و عفاف و نقش آن در سلامت جامعه، گفت: باید با برنامه‌ریزی فرهنگی فواید حجاب و مضرات بی‌حجابی در جامعه تبیین و بیان شود.

    وی اظهار داشت: خانواده‌های شهدا، متدینین، مردم مذهبی و انقلابی معذب هستند و از عدم رعایت شئون اسلامی در جامعه اظهار گله‌مندی می‌کنند و باید تمهیداتی صورت گیرد تا در تبریز و آذربایجان که مهد غیرت و تدین است شاهد صحنه‌های بی‌حجابی نباشیم.

    عضو خبرگان رهبری برگزاری تجمع مردمی با عنوان حمایت از حریم خانواده و حجاب در 21 تیرماه همزمان با روز عفاف و حجاب را حرکت مناسبی برای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب عنوان کرد.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *