ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیم
۵۰ میلیارد کلاهبرداری با فروش ملک؛ متهم در تبریز دستگیر شد!
یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟سرخ پوشان تبریزی مقابل حریف خود به نتیجه تساوی رضایت دادند.
به گزارش تبریز بیدار، تیم های پیکان و تراکتور سازی تبریز از ساعت 18 امروز در ورزشگاه پیکان شهر به مصاف یکدیگر رفته بودند که در پایان دو تیم به نتیجه تساوی یک بر یک رضایت دادند.
ترکیب اولیه پیکان: رحمان احمدى، امیرحسین صادقی، سیاوش یزدانی، علی حمودى، آرمان قاسمی، صادق بارانى، سیامک نعمتی، مهدی شیری، بهادر عبدی، مرتضى آقاخان و آرش برهانی
گل تراکتورسازان توسط جاسم کرار در نیمه دوم و گل پیکان نیز توسط شهریار مقانلو در دقیقه 87 به ثمر رسید.
حواشی:
محمود شیعی و مصطفی آجورلو، مدیران عامل دو باشگاه پیکان و تراکتورسازی از نزدیک نظارهگر این مسابقه بودند.
* شیعی، مدیرعامل پیکان در جایگاه ویژه نشسته بود، اما آجورلو نشستن در جایگاه خبرنگاران را به حضور در جایگاه VIP ورزشگاه پیکانشهر ترجیح داده بود.
* حدود 150 تماشاگر در ورزشگاه حضور داشتند، این در حالی بود که عدهای از هواداران تراکتورسازی نیز پشت در ورزشگاه مانده بودند و اجازه ورود نداشتند. پیش از این اعلام شده بود دیدار پیکان – تراکتورسازی پشت درهای بسته برگزار خواهد شد.
* در دقیقه 40 بازیکنان دو تیم بر سر یک خطای تیم پیکان در وسط زمین با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند.
* رضا رجبی، پیشکسوت باشگاه استقلال هم از تماشاگران این بازی بود.
* بازی دوستانه پیکان – تراکتورسازی مورد توجه خبرنگاران قرار گرفته بود.
دیدگاهتان را بنویسید