مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجان‌شرقی:

۵۳۷۲ نفر در آذربایجان‌شرقی دعوا کردند

مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجان‌شرقی گفت: طی دوماهه نخست سال جاری ۵ هزار و ۳۷۲ نفر به دلیل صدمات ناشی از نزاع به مراکز پزشکی قانونی استان مراجعه کرده که ۱۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش نشان می‌دهد.

به گزارش تبریزبیدار، بهرام صمدی راد اظهار داشت: در دوماهه نخست سال جاری ۵ هزار و ۳۷۲ نفر به دلیل صدمات ناشی از نزاع به مراکز پزشکی قانونی آذربایجان شرقی مراجعه کردند. این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که تعداد مراجعان ۶ هزار و ۱۸ نفر بود حدود ۱۱ درصد کاهش نشان می‌دهد.

وی افزود: از کل مراجعان نزاع در دوماهه نخست سال جاری یک هزار و ۴۱۴ نفر زن و ۳ هزار و ۹۵۸ نفر مرد بودند. این در حالی است تعداد مراجعان زن در دوماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷ درصد و تعداد مراجعین مرد ۱۲ درصد کاهش داشته است.

مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: بر اساس همین گزارش کل آمار مراجعین مدعی نزاع در سال ۹۴ برابر با ۳۴ هزار و ۸۰۵ نفر بوده که از این تعداد ۹ هزار و ۳۵ نفر زن و ۲۵ هزار و ۷۷۰ نفر مرد بودند.

وی تصریح کرد: مراجعان مدعی نزاع در اردیبهشت سال گذشته برابر با ۳ هزار و ۸۵ نفر بود که این رقم در مدت مشابه سال جاری به ۲هزار و ۸۸۴ نفر کاهش‌یافته است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *