معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی خبر داد

کمک ۲۸۰ میلیارد تومانی دولت به شهرداری‌های آذربایجان شرقی

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: دولت بیش از ۲۸۰ میلیارد تومان به شهرداری‌ها و بیش از ۸۸ میلیارد تومان به دهیاری‌های آذربایجان شرقی کمک مالی کرده و این اعتبارات غیر از ماشین آلات، قیر رایگان است.

به گزارش تبریز بیدار  به نقل از تسنیم  ،محمد صادق پورمهدی در آیین تودیع و معارفه فرماندار شهرستان هریس با اشاره به اینکه پاکدستی و سلامتی نفس در دولت یازدهم بیشتر مورد توجه بوده و اکنون با افشای فیش حقوق‌های نجومی باعث سلب اعتماد عمومی مردم می‌شود، اظهار داشت: شاید افرادی در کشور با دست درازی به بیت‌المال مرتکب تخلف شده‌اند ولی همین افراد فضا را برای مدیران پاکدست سخت و فشرده کردند، به طوری که در کشور هزاران میلیارد حیف و میل شده اما تأثیر حقوق‌های نجومی از هزاران میلیارد بیشتر است.

وی با اشاره به اینکه رفتار و کردار مدیران نباید به طوری باشد که مردم احساس کنند درب اتاق‌هایشان بر روی آنها بسته است، افزود: مدیران بایستی با مردم ارتباط تنگاتنگی داشته باشند، به طور مثال اگر مردم احساس کنند که درب اتاق آقای مسئول به روی آنها باز نیست زمینه حاشیه سازی علیه مدیران را فراهم می‌کند.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی، با تاکید بر اینکه به دلیل فراهم بودن زمینه‌های تحقق اقتصاد مقاومتی، آذربایجان شرقی به عنوان پایلوت انتخاب شده است، گفت: در سال‌های گذشته زمینه‌هایی در آذربایجان شرقی فراهم شده دولتمردان استان را به عنوان الگوی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی انتخاب کرده‌اند و از طرفی اقداماتی می‌توان انجام داد تا اقتصاد به پویایی رسیده و بیکاری کاهش یابد و توان اقتصادی مردم بالا رود.

وی اضافه کرد: لازمه اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در آذربایجان شرقی نیازمند همت و تلاش مضاعف مسئولان و مردم بوده در حالی که تا دیروز ۵ ساعت فعالیت می‌کردیم باید از امروز دو برابر تلاش کنیم و تنها تلاش مضاعف چاره ساز نیست بلکه کار و تلاش مضاعف هموراه باید توام با اثر بخشی باشد.

پورمهدی بابیان اینکه شوراها، دهیاران و شهرداری‌ها می‌توانند در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش قابل توجهی ایفاء کنند، گفت: عملیاتی کردن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تنها وظیفه دولت نیست بلکه تمامی دستگاه‌ها با پشتیبانی مردم می‌توانند در اجرای سیاست‌های ابلاغی اقدام و عمل را در اقتصاد مقاومتی به منصه ظهور برسانند ولی اگر خدای ناکرده خللی در تحقق اقتصاد مقاومتی پیش بیاید همه مسئول هستیم.

وی با اشاره به اینکه ۱۰۰ روستای آذربایجان شرقی به عنوان پایلوت اقتصاد مقاومتی توسعه روستایی انتخاب کرده‌ایم، بیان کرد: به دلیل تعداد زیاد روستاهای شهرستان هریس، ۱۱ روستای این شهرستان در توسعه روستایی انتخاب شده و با معرفی ظرفیت‌های روستاهای پایلوت، هیئتی از وزارت کشور برای بررسی به استان سفر کرده‌اند و با توجه به اعتماد مسئولان کشور برای موفقیت در سال اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل، از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی، یکی از اولویت‌های دولت یازدهم را توجه به مناطق و شهرستان‌های کمتر توسعه یافته عنوان کرد، افزود: علی رغم کمبود اعتبارات دولت برای توسعه مناطق کمتر توسعه یافته، نباید قوانین دست و پا گیر تعریف کرده و تنها اقدام و عمل را می‌توان در بزرگراه اهر ـ هریس ـ تبریز مشاهده کرد.

وی افزود: پروژه آبرسانی به بیش از ۲۰ روستای شهرستان هریس که بالای ۷ میلیارد تومن اعتبار صرف شده در دهه فجر امسال به بهره‌برداری خواهیم رساند.

پورمهدی بابیان اینکه اگر به مناطق کمتر توسعه یافته توجه جدی نداشته باشیم معضل حاشیه نشینی در کلان شهر و مهاجرت از روستاها به شهرها ادامه خواهد داشت، گفت: دولت برای توسعه منطقه ارسباران از جمله شهرستان‌های اهر و هریس نگاه ویژه‌ای دارد، به طوری که توسعه متوازن تمامی مناطق استان باعث جلوگیری از برخی مسائل و مشکلات می‌شود.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی، با تاکید بر اینکه شوراهای روستایی و شهری و شهرداری‌ها بازوان کمکی دولت بوده و از ظرفیت های بالایی برخوردار هستند، خاطرنشان کرد: طی سال گذشته، دولت بیش از ۲۸۰ میلیارد تومان به شهرداری‌ها و بیش از ۸۸ میلیارد تومان به دهیاری‌های آذربایجان شرقی کمک مالی کرده است.

وی یادآور شد: یکی از اقدامات دولت در حمایت از شهرداری‌ها و دهیاری ها، تخصیص قیر رایگان و ماشین آلات بود که البته اگر کمک مالی می‌شد نتیجه‌ای جزء تورم نداشت تا با قیرهای رایگان شهرداری‌ها به امر آسفالت ریزی معابر و خیابان‌ها توجه بیشتری داشته باشد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *