مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدامروز دو تیم تبریزی در دیدار حساس به میدان می روند.
ماشین سازی و تراکتورسازی، دو تیم پرطرفدار و قدیمی تبریز پس از دو دهه دوباره فردا در سطح اول لیگ ایران به هم می رسند.
تبریزی ها خیلی دلشان برای دیدن این داربی سنتی تنگ شده است، دیداری که یادآور بازی های گرم ماشین و تراکتور در دهه شصت و هفتاد است.
در تبریز در این فصل شش داربی خواهیم داشت که قطعا گرم ترین آن ماشین سازی-تراکتورسازی است، البته در این شهر رابطه سه تیم باهم کاملا دوستانه است.
هر دو تیم تبریزی پنج امتیازی اند و چشم به رده های بالای جدول دارند. تیم برنده خود را به صدر نزدیک می کند.
این بازی تقابل های جالبی هم دارد. رسول خطیبی می خواهد خود را به تراکتور ثابت کند. رویارویی آندرانیک تیموریان با امیر قلعه نویی جذاب است.
پس از بحث هایی که بر سر برگزاری این بازی پیش آمد در نهایت تصمیم گرفته شد این بازی از ساعت ۱۸ پنج شنبه در ورزشگاه اختصاصی تراکتورسازی برگزار خواهد شد.
نتیجه بازی قبلی: صبا یک-ماشین سازی یک، تراکتورسازی ۳-پیکان یک.
جایگاه در جدول: ماشین سازی با ۵ امتیاز چهارم، تراکتورسازی با ۵ امتیاز سوم.
تیم داوری: بیژن حیدری – سعید قاسمی – یعقوب حجتی – شاهین حاج بابایی – ناظر: محمود رفیعی
دیدگاهتان را بنویسید