بررسی دیدار/ تساوی تراکتور سازی مقابل پرسپولیس

تیمهای تراکتورسازی و پرسپولیس از ساعت ۱۷:۱۵ در ورزشگاه اختصاصی تراکتورسازی به مصاف هم رفتند و به تساوی دست پیدا کردند.

به گزارش تبریز بیدار ،  تیم های تراکتور سازی تبریز و پرسپولیس از ساعت ۱۷:۱۵ در ورزشگاه اختصاصی تراکتور سازی به مصاف یکدگیر رفته بودند که در پایان دو تیم به نتیجه تساوی بدون گل رضایت دادند.

ترکیب پرسپولیس: علیرضا بیرانوند، سیدجلال حسینی، محمد انصاری، حسین ماهینی، محسن ربیع خواه، کمال کامیابی نیا، محسن مسلمان، فرشاد احمدزاده، امید عالیشاه،  علی علیپور و مهدی طارمی.

ترکیب تراکتورسازی:  محمدرضا اخباری، محمد ایرانپوریان، سعید آقایی، خالد شفیعی، هادی محمدی، مهدی کیانی، محمد نوری(۵۴- سینا عشوری)، کرار جاسم، سروش رفیعی، محمد ابراهیمی(۴۶- فرزاد حاتمی) و لوسیانو ادینیو.

 

دقایق حساس:

 

دقیقه ۱: پاس خوب کیانی در دقیقه ۱ به سروش رفیعی رسید و سروش رفیعی بعد از یک سر توپ اقدام به ارسال پاس عرضی کرد اما پاس عرضی این بازیکن به بازیکنان پرسپولیس رسید تا اولین موقعیت این بازی شکل نگیرد.

دقیقه ۵: اولین فرصت برای پرسپولیس نصیب مهدی طارمی شد. طارمی در حالیکه دروازه بان تراکتورسازی را جا گذاشته بود با تکل خالد شفیعی نتوانست گل اول پرسپولیس را به ثمر برساند تا یک کرنر حاصل این صحنه باشد.

دقیقه۸: سانتر خوب یاران تراکتورسازی را ایران پوریان با یک ضربه سر به کرار سپرد اما ضربه کرار را بیرانوند به زیبایی جمع کرد.

دقیقه ۱۳: سانتر سروش رفیعی در سمت چپ به محمد ابراهیمی رسید اما ضربه سر ضرب این بازیکن با پای راست به تیرک دروازه برخورد کرد و توپ برگشتی را بازیکنان پرسپولیس دور کردند.

دقیقه ۱۵: سانتر ایران پوریان از سمت راست در وضعیتی که کرار انتظار نداشت به او رسید تا هافبک عراقی تراکتورسازی با ضربه ای نا امید کننده توپ را به بیرون بزند.

 

 

دقیقه ۲۷: حرکت رو به جلو فرشاد احمدزاده با تکل محمد نوری متوقف شد تا نوری اولین بازیکن اخطاری این دیدار باشد.

دقیقه ۲۸: باز هم انفرادی با سرعت و تکنیک انفرادی خود دو بازیکن تراکتورسازی را جا گذاشت اما پاس او در محوطه جریمه را اخباری جمع کرد تا بازیکنان پرسپولیس در این صحنه ناکام باشند.

دقیقه ۳۴: ضربه سر خالد شفیعی بالاتر از مدافعان پرسپولیس روی سانتر خوب سعید آقایی را بیرانوند مهار کرد تا تراکتور سازان همچنان در به ثمر رساندن گل اول ناکام باشند.

دقیقه۳۵: هادی محمدی از شروع مجدد بازی توسط بیرانوند ممانعت کرد تا داور دیدار با کارت زرد او را جریمه کند.

دقیقه ۴۳: فرشاد احمد زاده در سمت راست زمین صاحب توپ شد که حرکت او در عرض با ضربه پا چپ این بازیکن همراه شد اما محمدرضا اخباری این توپ را دفع کرد.

دقیقه۴۴: تنها یک دقیقه بعد احمدزاده در موقعیتی مشابه قرار گرفت اما ضربه این بازیکن با اختلاف اندک به اوت رفت تا دو ضربه این بازیکن از راه دور راهی به دروازه پیدا نکند.

دقیقه ۴۵+۱: یک ضربه ایستگاهی برای تراکتورسازی روی حرکت خوب کرار به دست آمد که ضربه زیبای سروش رفیعی با فاصله اندکی به بیرون رفت.

دقیقه ۵۴: سانتر عالیشاه روی یک ضربه ایستگاهی بعد از کش و قوس در برابر سید جلال حسینی فرود آمد اما مدافع پرسپولیس نتوانست دروازه تراکتور را باز کند و ضربه او به کنار دروازه رفت.

دقیقه ۵۶: سانتر سروش رفیعی باز هم روی یک ضربه ایستگاهی با ضربه سر هادی محمدی همراه شد اما ضربه مدافع تراکتورسازی بعد از برخورد با مدافع پرسپولیس با فاصله اندکی تبدیل به کرنر شد.

دقیقه ۷۰: حرکت عالی سروش رفیعی و پاس او با اشتباه جلال حسینی همراه شد تا توپ در شش قدم در محوطه جریمه پرسپولیس در برابر سینا عشوری قرار بگیرد اما ضربه عشوری را بیرانوند با عکس العملی زیبا دفع کرد.

دقیقه ۷۸: محمد ایران پوریان از سمت راست حرکت کرد و وارد محوطه جریمه شد اما ضربه این بازیکن را بیرانوند در ادامه عملکرد خوب خود به خوبی مهار کرد.

 

بهترین بازیکن:

 

سروش رفیعی وینگر چپ تراکتور با ارائه یک نمایش فوق العاده در طول بازی کلاس و تکنیک بالای خود را به نمایش گذاشت اما بهترین بازیکن میدان بدون شک علیرضا بیرانوند بود که با دو سیو عالی مانع از باز شدن دروازه پرسپولیس شد.

اتفاق ویژه:

 

اعتراض مکرر کادرفنی تراکتور به قضاوت داور و نمایش دفاعی پرسپولیس در نیمه دوم از اتفاقات خاص این بازی بود که در مجموع کیفیت لازم را نداشت.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *