به گزارش تبریز بیدار ، ایوب ذوالفقاری در گفتگو با خبرنگار ورزشی تبریز بیدار در خصوص وضعیت این تیم در آستانه دیدار مقابل فولاد خوزستان، اظهار داشت: وضعیت تیم عالی است. خدا را شکر تمرینات به خوبی پیش رفته و جاسم کرار آماده حضور در دیدار تیمش مقابل فولاد خوزستان است. فردا با تمام توان در مقابل فولاد خوزستان به میدان می رویم سه امتیاز را کسب کرده و شرایط خوبی در جدول رده بندی رقم بزنیم.
وی افزود: با عملکرد خوبمان می توانیم به صدر جدول برگردیم و در حال حاضر محروم و مصدومی در استانه این دیدار نداریم.
وی با اشاره به آنالیز مناسب از وضعیت فولاد خوزستان قبل از بازی ، اظهار داشت : فولاد خوزستان در دو بازی گذشته با انگیزه کار کرده و بازیکنان جوان و دونده ای دارد که با توجه به این موضوع در این بازی سعی خواهند کرد تا نتیجه خوبی را کسب کنند ولی ما نیز تراکتور سازی هستیم و برای کسب بهترین نتیجه تلاش می کنیم.
سرپرست تیم تراکتور سازی در خصوص صحبتش با هواداران این تیم، گفت: هواداران آگاهی کاملی در خصوص شرایط تیم دارند و می دانند همانند همیشه نیاز به حمایت داریم تا روند رو به رشد و درخشانی در کوران مسابقات را شاهد باشیم .
ذوالفقاری در خصوص آخرین وضعیت سروش رفیعی و احتمال تمدید قرارداد، اظهار داشت: مدیریت باشگاه در این خصوص صحبت هایی انجام داده است و همه تلاش مدیریت برای حفظ این بازیکن است. امیدواریم توافق نهایی صورت گرفته و این بازیکن در ادامه مسابقات نیز در کنار تیم باشد.
