امنیتتان را به آمریکا نفروشید!
ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیم
۵۰ میلیارد کلاهبرداری با فروش ملک؛ متهم در تبریز دستگیر شد!
یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!تیم فوتبال ذوبآهن اصفهان موفق به شکست ماشینسازی تبریز و صعود به مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی شد.
به گزارش تبریز بیدار ، ، تیمهای ذوبآهن اصفهان و ماشینسازی تبریز در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی باشگاههای کشور از ساعت 16:30 امروز (جمعه) در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف هم رفتند که این بازی در پایان 120 دقیقه به پیروزی 3 بر 2 ذوبآهن انجامید.
بنسون در دقیقه 16، محمدرضا عباسی در دقیقه 56 و رضا شکاری در دقیقه 119 برای ذوبآهن و امین قاسمینژاد در دقایق 45 و 75 برای ماشینسازی گلزنی کردند.
با این نتیجه، تیم فوتبال ذوبآهن که در دو دوره گذشته به مقام قهرمانی رسیده بود، در مرحله یک چهارم نهایی حریف گسترش فولاد تبریز شد که با حاضر نشدن شهرداری ماهشهر، به این مرحله رسیده بود.
حسین زرگر قضاوت این دیدار را برعهده داشت.
دیدگاهتان را بنویسید