سه‌شنبه / ۵ آبان / ۱۴۰۵ Tuesday / 27 October / 2026
×

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی از در دستور کار نبودن بررسی حادثه ریلی سمنان در دستور کار امروز مجلس انتقاد کرد.

  • آذر 16, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار ، ، محمدحسین فرهنگی در تذکر آیین نامه ای با استناد به ماده 104 و 147 آیین نامه داخلی مجلس گفت: امروز گزارش کمیسیون عمران درباره حادثه ریلی سمنان چاپ و در کازیو نمایندگان قرار گرفت.

    نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس آیین‌نامه داخلی مجلس این گزارش باید در دستورکار مجلس قرار می گرفت و در صحن علنی مطرح می‌شد؛ اما مشاهده می‌کنیم که این موضوع در دستور کار امروز مجلس قرار ندارد که خلاف صریح آیین‌نامه داخلی است.

    فرهنگی تصریح کرد: مجلس برای تعطیل شدن یک سخنرانی وقت بسیاری می‌گذارد و برای یک احضار به دادگاه زمانی از وقت مجلس به آن اختصاص داده می‌شود و به افراد اجازه داده می‌شود به صورت مشروح به توضیح موضوع بپردازند؛اما 50 انسان جان خود را  از دست داده اند و تعدادی از آنها در حادثه ریلی سمنان در آتش سوخته‌اند، در حالی که می‌بینیم امروز این موضوع مورد توجه قرار نگرفته است.

    وی افزود: این مسئله مهم ارزش آن را دارد که به آن زمانی را اختصاص داده و یا به بنده فرصت دهید درباره ابعاد حادثه توضیح دهم، شما به عنوان رئیس مجلس این اختیار را دارید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *