مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینفریدون عباسی در پاسخ به این سئوال که آیا دستور رئیس جمهور مبنی بر ساخت پیشران هسته ای واکنش متناسبی نسبت به نقض برجام از سوی آمریکا بود اظهار داشت:نه این حداقل چیزی هست که صورت گرفت و باید اقدامات قابل قبول تری انجام می دادند و از طرفی ساخت پیشران مصوبه مجلس شورای اسلامی بوده است و باید در گذشته انجام می شد.
به گزارش تبریز بیدار ، فریدون عباسی رئیس سابق سازمان انرژی اتمی کشور در گفت و گو با این پایگاه خبری و در پاسخ به این سئوال که آیا دستور رئیس جمهور مبنی بر ساخت پیشران هسته ای واکنش متناسبی نسبت به نقض برجام از سوی آمریکا بود اظهار داشت:نه این حداقل چیزی هست که صورت گرفت و باید اقدامات قابل قبول تری انجام می دادند و از طرفی ساخت پیشران مصوبه مجلس شورای اسلامی بوده است و باید در گذشته انجام می شد.
وی همچنین درخصوص اینکه در صورت ادامه عهدشکنی های طرف مقابل، چه مدت زمانی طول می کشد تا صنعت هسته ای کشور به حالت قبل از برجام بازگردد نیز گفت: یقینا با وجود دولت فعلی حتی چندسال هم زمان بگذرد نمی شود به روزهای خوب قبل بازگشت، اول باید دولت عوض شود و پس از آن میزان آسیب های وارده برآورد شده و صنعت هسته ای کشور را به سال های قبلی بازگرداند.
دیدگاهتان را بنویسید