چهارشنبه / ۷ مرداد / ۱۴۰۵ Wednesday / 29 July / 2026
×
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تبریز خبر داد

مخالفت شورای شهر با حذف معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تبریز از مخالفت این شورا با حذف معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری خبر داد.

  • بهمن 24, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار ، سعید حاجی زاده در حاشیه ی جلسه ی امروز شورای اسلامی کلان شهر تبربز گفت: در این جلسه الگوی سازمانی جدید شهرداری در دستور بررسی قرار گرفت که اعضای شورا با مفاد آن مبنی بر حذف معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری و ادغام سازمان های مختلف شهرداری از جمله ادغام سازمان های فرهنگی و هنری، ورزش، گردشگری و سلامت در یک سازمان واحد مخالفت کردند.

    وی افزود: این موضوع پیش تر در کمیسیون ما مطرح و با آن مخالفت شده بود که با پیگیری صورت گرفته و انعکاس دیدگاه کارشناسی کمیسیون به صحن شورا، خوشبختانه اعضای محترم شورا هم تایید و اذعان کردند که چنین تغییراتی صحیح نیست.

    رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تبریز گفت: معتقدیم حذف معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری با رویکرد مشارکت محوری مدیریت شهری منطبق نیست و شهرداری را بیش از پیش به سازمانی خدمات محور و جدا افتاده از ماهیت اجتماعی و فرهنگی مدیریت شهری تبدیل می کرد.

    وی افزود: ادغام سازمان های این حوزه هم با گستردگی و تنوع ماموریت های تعریف شده در بخش های فرهنگی و هنری، ورزش، سلامت و گردشگری همخوانی ندارد.

    حاجی زاده با قدردانی از اعضای شورا برای تصمیم امروز خود در جهت حفظ جایگاه حوزه ی فرهنگی و اجتماعی در مدیریت شهری ابراز امیدواری کرد با تصمیمات امروز شورا، حوزه های فرهنگی و هنری، ورزشی، گردشگری و سلامت شهرداری بتوانند در اجرای ماموریت های تعریف شده به ویژه فرهنگ سازی در زمینه ی حقوق و تکالیف شهروندی موفق تر عمل کنند.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *