در حاشیه برخورد عجیب وزیر بهداشت با فرماندار دولت تدبیر

گفتمان خطرناک نماینده مردم یا دولت؟!

باغشمال نوشت: این جمله واقعا خطرناک است، این گفتمان هر دولت و جناحی که باشد منافات دارد با اندیشه امام (ره) که مردم را ولی نعمت خود و مسوولین می خواند.

به گزارش تبریزبیدار؛ فرهاد باغشمال فعال رسانه و روزنامه نگار تبریزی در حاشیه برخورد عجیب و سوال برانگیز وزیربهداشت با فرماندار شهرستان بدره  نوشت: 

فرماندار شهرستانی در جریان بازدید وزیر بهداشت و در نهایت سادگی از فقر امکانات درمانی منطقه اش گفت. شاید هم بنده خدا آداب دپیلماتیک بلد نبود و به وزیر برخورد.

وزیر هم نه گذاشت و نه برداشت چشمش را بست و دهانش را باز کرد. شاید هم بنده خدا خسته بود و این همه سرکشی و بازدید عصبی اش کرده بود. دست آخر هم وزیر زنگ زد و عذرخواهی کرد و خلاص.

تا اینجای کار که مسوولی در جامعه ما پیدا شده و عذرخواهی نموده، اتفاق مبارک و بزرگی است!

اما از کنار یک جمله وزیر نمی توان به راحتی گذشت….در آخر مشاجره، وزیر رو به فرماندار گفت: تو نماینده مردمی یا دولت؟» (دقت کنید، نماینده مردم یا دولت)

این جمله واقعا خطرناک است، این گفتمان هر دولت و جناحی که باشد منافات دارد با اندیشه امام (ره) که مردم را ولی نعمت خود و مسوولین می خواند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *