جمعه / ۹ مرداد / ۱۴۰۵ Friday / 31 July / 2026
×

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان‌شرقی گفت: پرتاب مواد محترقه به داخل خودروی کلانتری در تبریز هفت مصدوم درپی داشت.

  • اسفند 25, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار ، وحید شادی نیا شامگاه سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اعلام این مطلب اظهار داشت: پرتاب مواد محترقه به داخل خودروی کلانتری ۱۲ واقع در خیابان عباسی تبریز، هفت سرباز را مصدوم کرد.

    وی با بیان اینکه این سربازها دچار سوختگی و جراحت شده اند، گفت: هم اکنون این سربازان در بیمارستان سینا و امام رضا(ع) تبریز بستری هستند.

    جزئیات جدیدی از مصدومیت ۷ سرباز نیروی انتظامی در تبریز
    سرهنگ علی اسمعیل ‌پور در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: انفجار بمب دست ‌ساز در جیب یکی از افرادی که به دلیل مزاحمت برای شهروندان دستگیر شده بود، حین انتقال به کلانتری ۱۲‌‌ با وانت دو کابین، منجر به بروز این سانحه شد.

    وی با بیان اینکه هفت سرباز مصدوم شده اند، ادامه داد: این اتفاق در خیابان عباسی تبریز رخ داد و خودرو پلیس نیز مربوط به کلانتری ۱۲ تبریز بود.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *