کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
امنیتتان را به آمریکا نفروشید!
ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیمسرمربی تیم گسترش فولاد تبریز گفت: دربی در تبریز معنی ندارد چرا که مربیان و بازیکنان دو تیم اول بازی هم رفیق هستند و بعد رقیب.
به گزارش تبریز بیدار ، فراز کمالوند درباره دیدار تیمش مقابل تراکتورسازی تبریز گفت: امیدوارم بازی خوبی از سوی هر دو تیم برگزار شود و در ابتدای سال جدید یک بازی خوب از هر دو تیم ببینیم به نحوی که هوادارانی که به ورزشگاه یادگار امام میآیند و کسانی که از پای تلویزیون این بازی ار میبینند، از آن لذت ببرند.
وی ادامه داد: دربی در تبریز معنی ندارد چرا که مربیان و بازیکنان دو تیم با هم دوست هستند و آنها ابتدا رفاقت دارند و بعد رقابت میکنند. در این 4 سالی که این دو تیم با هم بازی کردند، معمولاً بازیهای جوانمردانه پرگل و جذابی را شاهد بودیم.
سرمربی گسترش فولاد اظهار داشت: خوشبختانه برای بازی فردا محروم یا مصدوم نداریم و امیدوارم از هر دو تیم بازی خوبی را شاهد باشیم.
دیدگاهتان را بنویسید