پنجشنبه / ۱۵ مرداد / ۱۴۰۵ Thursday / 6 August / 2026
×
از وعده اشتغال برای بیکاران تا دلایل برای نماینده نشدن در مجلس دهم

اظهارات منادی در هنگام ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری

ن:نماینده سابق تبریز که داوطلب انتخابات ریاست جمهوری شد وعده داد اگر رئیس جمهور شود به سرعت از هر خانواده ای یک بیکار را شاغل خواهد کرد.

  • فروردین 26, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ، به نقل از شبستان،علیرضا منادی، نماینده دوره نهم مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در نشست خبری خود در حاشیه ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری گفت: شعار دولت من دولت مرد است یعنی دولتی که پای همه وعده هایش خواهد ایستاد و من معتقدم همه دولتها تاکنون دست و پا گیر بوده اند و اگر من رئیس جمهور شوم این مشکلات را حل می کنم.

     

    وی افزود: وعده انتخاباتی من این است که از هر خانواده یک بیکار شاغل خواهد شد و همچنین نهاد خانواده در راس شعارهای من خواهد بود و من ایده هایی دارم که از ده تا برجام برای کشور بهتر است.

     

    نماینده سابق تبریز درخصوص اینکه چرا در انتخابات مجلس دهم نتوانست وارد مجلس شود، گفت: من به عنوان تنها کسی که به صورت مستقل در انتخابات شرکت کرده بودم به دور دوم راه پیدا کرده ام و بعد هم به عنوان نماینده تبریز انتخاب شدم اما 40 روز بعد به من گفتند که آراء دوباره شمارش خواهد شد و یک نفر دیگر را نماینده تبریز معرفی کردند البته این نظر شورای نگهبان است و من ان را قبول دارم.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *