معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی:

تیراندازی هوایی پلیس در چهارراه منصور تبریز/ سرقت از بانک صحت ندارد

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی از دستگیری یک نفر از اراذل و اوباش مسلح در میدان بهشتی تبریز خبر داد که اقدام به عربده و قمه کشی کرده بود و گفت: اخبار منتشر شده مبنی بر سرقت وی از بانکی در این منطقه نادرست است.

به گزارش تبریز بیدار ، سرهنگ علی اسمعیل پور در گفتگو با خبرنگاران، اظهار داشت:  ظهر امروز اول اردیبهشت یک نفر اراذل و اوباش و معتاد خطر ناک در چهار راه منصور تبریز با دست گرفتن قمه و عربده کشی اقدام به سلب آرامش و آسایش شهروندان کرده بود که پس از حضور گشت پلیس در مقابل پلیس نیز مقاومت و قصد حمله به پلیس را داشت.

وی افزود: زمانی که پلیس متوجه مسلح بودن وی گردید با تیر اندازی هوائی مامورین و هشدار پلیس فرد مزبور دستگیر و در تفتیش بدنی اولیه  یک قبضه اسلحه کمری و سلاح سرد نیز از وی کشف شد و موضوع سرقت از بانک قوامین چهار منصور صحت ندارد.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان ضمن بیان اینکه نیروی انتظامی همواره در تمام ایام وساعات شبانه روز آماده ی برخورد با کسانی است که بخواهند آرامش وامنیت مردم درشهر ها را به هم بزنند، گفت: فرد دستگیر شده پس از تشکیل پرونده ی قضائی تحویل مقام قضائی گردید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *