پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقی
دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در تبریز
تورم نقطهبهنقطه آذربایجانشرقی در مهرماه کاهشی شد
عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی است
کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریزمعاون فرماندار تبریز از وجود یک میلیون و 200 هزار رای اولی در انتخابات امسال خبر داد.
به گزارش تبریز بیدار ، سعید برزگر در گفتوگو با خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: با توجه به اینکه امسال بیش از یک میلیون و 200 هزار رای اولی وجود دارند؛ بنابراین کاندیداهای شورای اسلامی شهر و ریاست جمهوری باید توجه ویژهای به مطالبات دانش آموزان داشته باشند.
وی افزود: موضوع پیوند دادن دانش و صنعت و زمینه سازی آموزش مهارت به دانش آموزان از اهمیت ویژه ای برخوردار است؛ به طوری که نیازمند طرح در کارگروه اشتغال و اتخاذ تصمیمات لازم می باشد.
وی با اظهار تاسف از عدم تهیه و پایش دقیق مشاغل از سوی ارگانهای ذی ربط گفت: برای تطبیق نیازهای شغلی آینده ، لیست مشاغل رسمی ضرورتی انکار ناپذیر است تا بر اساس آن وضعیت شاغلین هرکدام مشخص و درخصوص توسعه و مهارت افزایی موارد لازم اقدام شود.
سعید برزگر استفاده از ظرفیتهای سازمان فنی حرفهای در این زمینه را لازم دانست و عنوان کرد: برنامهریزی دورههای مهارت آموزی و تجهیز کارگاه های هنرستانی با همراهی سازمان فنی و حرفهای و آموزش و پرورش به منظور استفاده بهینه دانش آموزان از اوقات فراغت نتایج مطلوبی به همراه خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری تورها و اردوهای دانش آموزی به مقصد کارخانه های موفق در زمینه تولید و اشتغال نیز خود می تواند گام موثری در این راستا باشد.
دیدگاهتان را بنویسید