به گزارش تبریز بیدار ، به نقل از فارس، علی جلیلی در دهمین دوره انتخابات میاندورهای مجلس شورای اسلامی توانست با کسب اکثریت آراء از حوزه انتخابیه مراغه و عجبشیر به مجلس راه یابد.
با توجه به اینکه تعدادی از صندوقها باقی مانده، اما با توجه به فاصله ایجاد شده بین جلیلی و نفر دوم، وی را از حالا باید راه یافته به مجلس به حساب آورد.
علی جلیلی در دهمین دوره انتخابات میاندورهای مجلس شورای اسلامی به صورت مستقل وارد عرصه رقابت شده بود.
انتخابات مجلس دهم در حوزه انتخابیه مراغه – عجبشیر نیز به دلیل فوت منتخب مردم این حوزه در تصادف رانندگی به میان دورهای کشیده شد.
علی جلیلی شیشوان در چهاردهم مهر ماه سال ۱۳۴۸ در شیشوان عجبشیر به دنیا آمد.
از سوابق اجرایی وی میتوان به عضو هیأت علمی دانشگاه پیام نور، عضو نظام روانشناسی جمهوری اسلامی ایران، عضو انجمن روانشناسی تربیتی، مدرس دانشگاه، رئیس هیئت تکواندو ITF استان دان ۶ ورزش تکواندو، دارای گواهی مربیگری بین المللی در رشته تکواندو، مربی تکواندو تیم ملی ایران در سال ۲۰۱۱ اعزامی به کشور ویتنام، مربی تیم ملی تکواندو ITFایران اعزامی به کشور کرواسی و مربی سومین المپیاد دانشجویان سراسر کشور اشاره کرد.
محمدعلی حسینزاده منتخب مجلس دهم از حوزه انتخابیه مراغه و عجبشیر هجدهم اردیبهشت سال ۹۵ بر اثر سانحهای رانندگی در آزاد راه قزوین – زنجان دارفانی را وداع گفت.
