به گزارش تبریز بیدار ،محمد اشرف نیا منتخب مردم تبریز در شورای پنجم در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری اظهار داشت: از تمامی شهروندان که در این انتخابات حضور داشتند تقدیر و تشکر می کنم و امیدوارم بتوانیم جواب اعتماد آنان را بدهیم.
وی افزود: به علت کثرت کاندیداها، در شورای شهر آراء تقسیم شده بود و مردم توانستند از بین تعداد انبوهی از کاندیداها به ۱۳ نفر کنونی اعتماد کنند که بنده امیدوارم منتخبین ارزش حضور مردم را دانسته و در جهت خدمت به مردم و شهر قدم بردارند.
اشرف نیا ادامه داد: با توجه به قدمت شهر تبریز بایستی با هماهنگی نمایندگان مجلس و دولت بتوانیم پروژه های بزرگ ملی و فراملی را با همفکری و وحدت و در شان نام تبریز انجام دهیم.
منتخب مردم تبریز ادامه داد: شورا زمانی در خدمت مردم خواهد بود که در عمل وحدت خود را حفظ نماید و بنده امیدوارم با وحدت تمامی اعضای کنونی بتوانیم گامی بزرگ در جهت خدمت رسانی به مردم برداریم.
اشرف نیا با تاکید بر اصلاح ساختار خدمات دهی در شهرداری اظهار داشت: بایستی مردم با مراجعه به شهرداری احساس نشاط کنند و با الکترونیکی کردن کارها می شود جلوی بسیاری از کارها را گرفت و همچنین عوارض و مالیات نیز باید در حد توان مردم پرداخت گردد و فشاری بر دوش مردم قرار نگیرد.
وی افزود: در خصوص مدیریت واحد شهری و همچنین حمل و نقل عمومی و ایجاد فضای سبز در سطح شهر برنامه های ویژه ای داریم که انشاءالله بتوانیم آن ها را عملیاتی نماییم.
منتخب مردم تبریز ادامه داد: اقداماتی که به طور مستقیم و غیر مستقیم با مردم ارتباط دارد باید مورد توجه قرار گیرند و از بین پروژه هایی که باید شورای شهر پیگیری نماید و نمایندگان مجلس و دولت عملیاتی کنند، می شود به قطار ۲ خطه میانه به تبریز اشاره نمود .
اشرف نیا با اشاره به سیاسی کاری در شورای شهر اظهار داشت: شورا نباید وارد مسائل جناحی شود و اگر چنین اتفاقی بیفتد بی شک هم مردم و هم اعضای شورا ضرر خواهند دید و امیدوارم اعضای شورای شهر تبریز اصل را بر خدمت رسانی به مردم و حل مشکلات آنان ببینند.
وی تاکید کرد: از امروز ۱۳ نفر باید امانت دار مردم شوند و بنده با توجه به سابقه ای که دارم سعی خواهم کرد با تعامل و همکاری بین همه اعضای شورا و در جهت منافع مردم کارها را پیش ببریم.
