رئیس هیئت نظارت شهرستان تبریز در گفتگو با تبریزبیدار؛

برخی صندوق های شورای شهر تبریز بازشماری می شوند/جزئیات دقیق بازشماری مشخص نشده است

حجت الاسلام اسماعیلی رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شهرستان تبریز در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری اظهار داشت: به دلیل شکایات واصله توسط برخی کاندیداهای معترض و همچنین تنویر افکار عمومی طبق توافقی که با فرمانداری صورت گرفت قرار شد تا بخشی از صندوق ها بازشماری شوند.

به گزارش تبریز بیدار ، حجت الاسلام اسماعیلی رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شهرستان تبریز در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری اظهار داشت: به دلیل شکایات واصله توسط برخی کاندیداهای معترض و همچنین تنویر افکار عمومی طبق توافقی که با فرمانداری صورت گرفت قرار شد تا بخشی از صندوق ها بازشماری شوند.

وی افزود: هنوز جزئیات و زمان بندی تعداد صندوق هایی که باید بازشماری شوند مشخص نشده و در جلسات آتی مشخص خواهد شد اما آنچه که قطعی شده اصل بازشماری می باشد.

اسماعیلی در پایان خاطر نشان کرد: درصورتی که در بازشماری صندوق ها تفاوت خاصی صورت نگیرد انتخابات تائید شده و ۱۳ نفر منتخب کنونی به عنوان اعضای شورای شهر تبریز معرفی خواهند شد اما اگر در بازشماری ها رتبه و آرای کاندیداها تغییر یابد در آن صورت مقدار بیشتری از صندوق ها مورد بازشماری و بررسی قرار خواهند گرفت.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *