امنیتتان را به آمریکا نفروشید!
ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیم
۵۰ میلیارد کلاهبرداری با فروش ملک؛ متهم در تبریز دستگیر شد!
یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!فرماندار تبریزضمن تکذیب بمب گذاری بازار تبریز گفت: تبریز در امنیت کامل به سر می برد و هیچ اتفاقی نیفتاده است و تمامی شایعات در مورد تبریز را تکذیب می کنم.
به گزارش تبریزبیدار، در پی تیر اندازی در مجلس شورای اسلامی و حرم امام خمینی(ره)، شایعه ای مبنی بر بمب گذاری در بازار تبریز منتشر شد که رحیم شهرتی فر، فرماندار شهر تبریز در گفتگو با ائل ضمن تکذیب این شایعه گفت: تبریز در امنیت کامل به سر می برد و هیچ اتفاقی نیفتاده است و تمامی شایعات در مورد تبریز را تکذیب می کنم.
وی گفت: در پی انفجار های حرم امام و تیر اندازی مجلس، برخی عوامل ضد انقلاب در تلاشند با ایجاد شایعه محیط را ناامن جلو دهند؛ در حالی که ایران جز امن ترین کشور های جهان اشت .
فرماندار تبریز با اشاره به امن بودن تبریز اذعان داشت: نیرو های امنیتی و نظامی در تبریز فراهم کنندگان امنیت هستند و مردم نباید به شایعات توجه کند.
دیدگاهتان را بنویسید