مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدآجودان زاده گفت: بدیهی است که به دلیل خواست عمومی مردم بر وحدت و یکدستگی، هریک از اعضای منتخب شورای پنجم وارد چنین جبهه بندی های سیاسی بشود، بی شک در شورای شهر و میان شهروندان فهیم تبریزی جایگاهی نخواهد داشت.
به گزارش تبریز بیدار ، علی آجودان زاده منتخب مردم تبریز در شورای پنجم در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری و با اشاره به اینکه انتظار مردم و همه شهروندان خدمت رسانی به دور از هر گونه گرایشات سیاسی است، اظهار داشت: مردم تبریز با رای خود در 29 اردیبهشت ماه نشان دادند که خواستار حرکت اعضای شورای شهر و مدیریت شهری در مسیر توسعه و پیشرفت روزافزون تبریز و خدمت به مردم عزیز شهر هستند.
وی افزود: نقطه ثقل خدمت گذاری منتخبین در شورای شهر به مردم، پرهیز از هرگونه سیاسی کاری جناح ها و احزاب سیاسی و دوری از دسته بندی های دوقطبی و چند قطبی در شورای شهر تبریز است.
منتخب مردم تبریز در شورای پنجم کلانشهر تبریز، با انتقاد از ترسیم دوقطبی های جناحی گفت: بنده و اکثریت منتخبین شورای اسلامی شهر چنین دوقطبی هایی را قبول نداریم و چندین جلسه برگزار شده میان منتخبین نشان داده است که همگی با وحدت رویه و با مدیریت قوی در شهرداری، در راستای خدمت رسانی به مردم حرکت خواهیم کرد و به این دست تقسیم بندی های انتزاعی و به دور از واقعیت توجه نخواهیم کرد.
وی ادامه داد: بدیهی است که به دلیل خواست عمومی مردم بر وحدت و یکدستگی، هریک از اعضای منتخب شورای پنجم وارد چنین جبهه بندی های سیاسی بشود، بی شک در شورای شهر و میان شهروندان فهیم تبریزی جایگاهی نخواهد داشت.
آجودان زاده خاطرنشان کرد: همراهی و همدلی میان اعضا در نهادهای مشورتی و شورایی لازمه حرکت صحیح و درست مدیریت یک نهاد و سازمان است و امیدواریم با تعمیق این وحدت و همدلی در کنار تفاوت سلایق و نظرات کارشناسی، در شورای پنجم شهر تبریز شاهد یکی از بهترین ادوار شورای شهر تاکنون باشیم.
دیدگاهتان را بنویسید