جمعه / ۹ مرداد / ۱۴۰۵ Friday / 31 July / 2026
×
در چهاردهمین جشن گلریزان اتفاق افتاد؛

کمک 37 میلیارد ریالی مردم تبریز

چهاردهمین جشن گلریزان ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند با هدف آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد طبق سنت هر ساله، نوزدهم خرداد ماه در سالن اجتماعات هتل پارس نوزدهم خرداد ماه برگزار شد و مردم تبریز در جهت آزادی زندانیان غیرعمد به مبلغ 37 میلیارد ریال کمک کردند.

  • خرداد 20, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ، این مراسم با محوریت کمک به زندانیان جرائم غیرعمد و با حضور امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان و سیداسدالله جولایی مدیرعامل ستاد دیه کشور و دیگر مسوولان برگزار شد. 
      
    مدیر نمایندگی ستاد دیه استان در حاشیه برگزاری این مراسم افزود: همه ساله به همت خیران،نیکوکاران و تلاش ستاد مردمی دیه جشن گلریزان برگزار می شود که امسال حدود 450 نفر زندانی استان آزاد و به آغوش گرم خانواده های خود باز می گردند که در جشن گلریزان امسال سه میلیارد و هفت صد و هفتاد میلیون تومان که هفت صد میلیون آن به عنوان نقد و چک و سه میلیارد آن تعهد بود. 
      
    رسول تقی پور خاطر نشان شد: ستاد دیه به عنوان مجموعه ای غیردولتی و مردم نهاد، با افزایش عرصه خدمت رسانی و جلب و جذب کمک های نقدی خیران و نیکوکاران استان برای آزاد سازی زندانیان جرائم غیرعمد فعالیت دارد. 
      
    وی  افزود: این مرکز با جلب کمک های مردمی و دولتی موجب آزادسازی بیشتر زندانیان جرائم غیرعمد از زندان را فراهم می کند و اعتقاد نیز بر این است که جای این گونه افراد در محیط زندان نیست. 
      
    تقی پور خاطر نشان شد: کمک به ستاد دیه، یاری رساندن به مجرمان غیرعمد و خانواده هایی است که در معرض آسیب های ناشی از زندانی شدن سرپرست خود قرار گرفته اند.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *