امنیتتان را به آمریکا نفروشید!
ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیم
۵۰ میلیارد کلاهبرداری با فروش ملک؛ متهم در تبریز دستگیر شد!
یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!در حالیکه همگان انتظار کشف استعدادهای جوان فوتبالی در ترکیب تراکتور را داشتند این اتفاق در نخستین بازی در اهواز اتفاق افتاد و چند بازیکن فراتر از اسمشان چشم ها را به سمت خود خیره کردند.
سرویس ورزشی تبریزبیدار؛
در حالیکه همگان انتظار کشف استعدادهای جوان فوتبالی در ترکیب تراکتور را داشتند این اتفاق در نخستین بازی در اهواز اتفاق افتاد و چند بازیکن فراتر از اسمشان چشم ها را به سمت خود خیره کردند.
یحیی گل محمدی که همیشه نشان داده هر سال حداقل چند بازیکن جوان در سطح ملی به فوتبال کشورمان معرفی می کند امسال نیز در همان هفته نخست 3 بازیکن سطح اول جوان را به فوتبال ایران معرفی کرد. بازیکنانی که اگر کمی بتوانند برخی مشکلات فوتبالی خود را مرتفع نمایند می توانند حتی نگاه کیروش را در سال منتهی به جام جهانی به سمت خود جلب نمایند.
محمد نادری، علی طاهران و امیرنصرآزادانی 3 بازیکن جوانی بودند که فرصت حضور در ترکیب تراکتور را به دست آوردند و عملکرد خوبی هم داشتند.
در این بین محمد نادری دفاع چپ جدید تراکتور توانست در این پست انتظارات را برآورده کند. او با فرار خود از جناح چپ بازی اش به چشم آمد والبته در خط دفاع نیز خوب کار کرد.
دیدگاهتان را بنویسید