به گزارش تبریز بیدار ، حسین منیریفر با اعلام این خبر گفت: اولین قسمت از ست کامل تجهیزات کارخانه آسفالت تمام اتوماتیک وارد شده است که با خرید این ست کامل کارخانه کیفیت آسفالت تولیدی افزایش خواهد یافت.
وی ادامهداد: با برخورداری از این مزیت مهم، شهرداری تبریز به زودی از ظرفیت تولید روزانه ۲ هزار تن آسفالت برخوردار خواهد بود.
مدیرعامل سازمان عمران شهرداری تبریز با اشاره به اعتبار اختصاص یافته به این تجهیزات گفت: کارخانه تولید آسفالت سازمان عمران شهرداری تبریز، در بخشهای خرید، نصب و اجرای شبکه گازرسانی، هزینهای بالغ بر ۳ میلیارد تومان در بر داشته است.
منیریفر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عمر آسفالت تولیدی، خاطرنشان کرد: با توجه به تکنولوژی آسفالت ایران و تبریز عمر این آسفالت تولید شده در شرایط آب و هوایی نامناسب بیش از دو برابر خواهد شد.
وی یادآورشد: سازمان عمران شهرداری تبریز با تولید آسفالت ۱۲۰ هزار تن در ۴ ماه اول سال رکورد تولید آسفالت را شکسته که با فرض ضخامت 5cm یک میلیون متر مربع از مساحت شهر آسفالت شده است.
