جمعه / ۸ آبان / ۱۴۰۵ Friday / 30 October / 2026
×

شهردار منطقه 4 تبریز گفت: عملیات بازسازی و مرمت پل تاریخی آجی چای با 95 درصد پیشرفت فیزیکی در شرف اتمام قرار دارد و بلافاصله بعد از اتمام عملیات عمرانی، پل نورپردازی می شود.

  • مرداد 23, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ، شهردار منطقه 4 تبریز گفت: عملیات بازسازی و مرمت پل تاریخی آجی چای با 95 درصد پیشرفت فیزیکی در شرف اتمام قرار دارد و بلافاصله بعد از اتمام عملیات عمرانی، پل نورپردازی می شود.

     اکبر امجدی، با بیان اینکه پل آجی چای توسط کارشناسان ابنیه تاریخی مرمت می شود، خاطر نشان کرد: ناظران سازمان میراث فرهنگی به منظور نظارت بر عملکرد اکیپ مرمت، حضور مستمر دارند.

    شهردار منطقه 4 با بیان اینکه پل آجی چای از ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر برخوردار است، تصریح کرد: بازسازی و احیای ابنیه و میراث تاریخی در راستای توسعه صنعت گردشگری تبریز 2018 اهمیت ویژه ای دارد.

    مهندس امجدی گفت: بناهای تاریخی سرگذشت وقایع دیروز و پشتوانه ای برای کسب موفقیت های آینده است و باید در حفظ و احیای آن تلاش کنیم.

    وی با بیان اینکه قدمت پل آجی چای به دوران صفویه و قاجاریه نسبت داده می شود، تصریح کرد: این پل دارای 16 دهنه می باشد که طول آن 105 متر و عرض آن 5 متر می باشد و از مسیر بلوار خلبان به جاده فرودگاه برروی رودخانه آجی چای ساخته شده است.


    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *