مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینمهدی تاج که اسفند سال قبل در تبریز اظهار داشته بود که این شهر می تواند همچون تهران و اصفهان به قطب فوتبال تبدیل شود بار دیگر به تبریز خواهد آمد.
به گزارش تبریز بیدار ، مهدی تاج که اسفند سال قبل در تبریز اظهار داشته بود که این شهر می تواند همچون تهران و اصفهان به قطب فوتبال تبدیل شود بار دیگر به تبریز خواهد آمد.
شخص تاج هم بهتر از بقیه در آن ایام می دانست که تبریز قطب فوتبال ایران است و این امر را در مسابقات مختلف رده های سنی و همچنین حضور تماشاگر و کسب رتبه های برتر در مسابقات کشوری و لیگ برتر نشان داده و اینکه او آرزو کند که شاید در آینده قطب خواهد شدسخنی به گزاف است.
در خبرها آمده است که تاج باردیگر به تبریز می آید. شاید بهتر است مسئولین هیئت فوتبال و تراکتورسازی اقدامات و دستاوردهای خود را بهتر از قبل از رئیس فدراسیون نشان دهند تا قبل از رفتن از تبریز از مردم عذرخواهی کند و اعتراف کند که در آن ایام اشتباه گفته است.
دیدگاهتان را بنویسید