مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زداولین جلسه کاری شورای پنجم شهر تبریز که ساعت 8:30 با حضور 13 عضو شورا آغاز شده با تصمیم گیری در خصوص حسابرسی 5 ماهه شهرداری تبریز در سال 96 در حال برگزاری است.
به گزارش تبریز بیدار ، اولین جلسه شورای پنجم شهر تبریز راس ساعت 8:30 با حضور 13 عضو شورا آغاز شد.
برخلاف جلسات شورای چهارم، جلسه شورای شهر با عدم قرائت روایتی از سوی یکی از اعضا همراه شد و علی آجودان زاده دستور جلسه امروز را به صورت کلی اعلام کرد.
بابایی اقدم پیش از مطرح شدن موضوعات در جلسه امروز درباره تذکرات کوتاه اعضای شورا، ابراز داشت که به مانند شورای چهارم پیشنهاد بنده این است که هر همکار محترم در هر جلسه در حدود 3 دقیقه نسبت به اعلام تذکرات در مسائل مختلف شهری و شهرداری ابراز دارد و اکبرنژاد نیز در پاسخ گفت که اگر صلاح بدانید که در هر جلسه چند نفر ار اعضا به عنوان سخنرانان میان دستور و وسط جلسات به مدت چند دقیقه صحبت نمایند.
اکبرنژاد با اشاره به اینکه با نصب بنر تبریک درباره انتخاب رئیس، سخنگو و یا دبیر شورا، هزینه های بیخودی برای شهر ایجاد نکنیم،گفت: با نصب بنر و فرستادن گل و … در این زمینه نباید اقدامات جهان سومی انجام ندهیم و از آقای اسحقی تشکر می کنیم که به این مسئه توجه دارند.
اولین دستورجلسه امروز شورا، انتخاب مشاور حقوقی شورای شهر است و بنده پیشنهاد می کنم آقای دکتر فرهودی نیا را به عنوان مشاور حقوقی شورا انتخاب نماییم که با رای موافق اعضای شورا همراه شد.
مسعودی ریحان در تذکری ابراز داشت که آیاتی که در ابتدای جلسه قرائت می شود، بهتر است معانی آن نیز توضیح داده شود و پس از تدوین آیین نامه داخلی، کمیته ای برای رخداد تبریز 2018 نیز تشکیل گردد.
دومین موضع دستورجلسه امروز شورای شهر تبریز، بررسی وضعیت موجود شهرداری و نحوه تحویل گرفتن شهرداری از مدیریت پیشیین بود که اشرف نیا ابراز داشت که بررسی وضعیت شهرداری مالی یک امر کلانی است که وقت مناسب و کافی برای تدوین گزارش و ارائه از سوی سرپرست شهرداری را می طلبد.
فرج قلیزاده نیز پیشنهاد تعیین حسابرسی داشت که دبیری،با اشاره به اینکه شهرداری در طول 3 ماه جلسات غیررسمی، از مدیران شهرداری درخواست اعلام میزان بودجه، املاک و بدهی، ممیزی املاک و تحقق بودجه را به صورت دقیق و اولیه داشته ایم.با توجه به اینکه تصمیم گرفته ایم در دوران سرپرستی، تصمیمات تعهدآوری اتخاذ نکنیم و قرارداد حسابرسی بودجه سال های 92 و 93 بسته شده و تا دو ماه آینده تکمیل خواهد شد. گزارشات حسابرسی اینگونه نیست که در عرض 20 روز انجام شود و ما چندین بار نسبت به تسریع این مسئله فشار آورده ایم.
مسعودی ریحان،با تاکید بر لزوم تشکیل کمیته برای بررسی مسئه، گفت: اگر کمیته ای برای بررسی و پیگیری این مسئله وجود نداشته باشد، این مسئله به سرانجام نخواهد رسید و اگر تا سال 95 تفریغ بودجه انجام شده گزارش آن را به ما ارائه دهند.
تقی پور،با انتقاد از اینکه موضوع جلسه را پیچیده کرده اید، گفت: مهم ترین مسئله ما میزان درآمد و بدهی در شهرداری تبریز است و صرفا درخواست یک استعلامی درباره وضعیت بررسی کفایت می کند چراکه تشکیل کمیته، نوعی بی اعتبار کردن این مسئله است و با یک نامه مسئله حل خواهد شد. احساس می کنم موضوع را پیچیده کرده ایم و بهتر است از مهندس اسحقی وضعیت مالی شهرداری و بدهی های آن را درخواست کنیم.
قلیزاده نیز درباره حسابرسی ها گفت که در این مدت تعداد قابل توجهی نیرو وارد بدنه شهرداری شده که لزوما در حسابرسی ها ذکر نشده است و افرادی که با با بدنه شهرداری تبریز آشنایی دارند می دانند که در این ساختار اگر پیش از ظهر گزارشی اخذ کنید، چه بسا با گزارش بعد از ظهر آن مغایرت داشته باشد. از سیستم بپرسید چه میزان نیرو در شهرداری وجود دارد چرا که مثلا برخی راننده استیجاری، پرسنل، ساعتی را نیروی شهرداری نمی پندارد و در گزارشات کنونی به دلیل تفاوت نگرش ها تفاوت وجود دارد.
بابایی اقدم با تذکر قانونی نسبت به صحبت های چند باره برخی از اعضای شورا، گفت: بنده تذکری دارم که براساس آن آیین نامه برگزاری جلسات داخلی را تصویب کنیم و بدین گونه نباشد که یک همکار محترم چند بار صحبت کند و در جریان بررسی لایحه موافقین و مخالفین مشخص شود.
اندیش، درخواست کرد که در این رابطه گزارشی اولیه با فرمت عمومی را تدوین شود و اکبرنژاد نیز ابراز داشت که موضوع بررسی گزارش وضعیت موجود شهرداری از نظر اموال، املاک و پرسنلی تا دو هفته آینده از سوی شهرداری را به کمیسیون تحقیق و نظارت احاله کنیم.
این طرح در نهایت رای موافق اعضای شورای شهر را کسب کرد.
در ادامه جلسه موضوع تفویض اختیارات شورا به سرپرست شهرداری تبریز مطرح گردید که در نهایت پس از پیشنهاد اعضا، اعضای شورا نسبت به تصویب مجدد آنچه اختیارات شورای چهارم به سرپرست دوره پیشین داده بود، تصمیم گیری کردند.
از ساعت 10، اعضای شورا تصمیم به غیرعلنی بودن جلسه شورا گرفتند و حاضرین و خبرنگاران از جلسه خارج شدند.
در جلسه شورای شهر که به صورت غیر علنی و بدون حضور خبرنگاران ادامه یافت کمیسیون های تخصصی شورای شهر تبریز تعیین تکلیف شد برای دیدن نتایج اینجا کلیک کنید.
دیدگاهتان را بنویسید