عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی است
کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
پاسخ «فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی» به هر سطح و نوع از تهدیدنماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: فعالان اقتصادی و سرمایه گذارن همچنان مشکل انتقال ارز به کشور دارند.
به گزارش تبریز بیدار ، «محمد حسین فرهنگی» عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بااشاره به نقاط ضعف و قوت دولت به برنا گفت: در گذشته به دلیل اقدامات و نداشتن سرعت عمل در کنار ناهماهنگی در بخش های مختلف و ضعف هایی که در حوزه اقتصادی داشتیم با مشکلات عدیده در حوزه مسکن مواجه شدیم، همچنین در مسئله رونق اقتصادی دولت با مشکل مواجه است. اما در کنترل تورم، تلاش برای تنش زدایی، توسعه روابط بین المللی و به حداقل رساندن آنها و تلاش برای جذب سرمایه گذاران خارجی گام های مناسبی برداشته شده است.
او ادامه داد: دولت در حوزه سیاست خارجی و برجام موفقیت های خوبی بدست آورد اما مهمترین کار تسهیل شدن زمینه تبادلات پولی و بانکی بوده که با وجود کارهایی که در این زمینه انجام داده هنوز مشکلات به صورت کامل حل نشده است. همچنان فعالان اقتصادی و سرمایه گذارن مشکل انتقال ارز به کشور دارند.
فرهنگی با اشاره به اینکه دولت برای انجام امور کشور نیاز به سرعت عمل بالا دارد، تصریح کرد: برطرف شدن مشکلات کشور راه کارهای خودش را می طلبد. سرعت عمل، کارهای سنجیده، اقدام به موقع و داشتن برنامه در حوزه هایی از جمله بازار مسکن و رونق اقتصادی حلال این مشکلات است.
او گفت: مهمترین کمک مجلس تصویب سه قانون مهم یعنی برنامه ششم، احکام دائمی برنامه های توسعه و بودجه سال جاری بوده و اجرای این قوانین را پیگیری خواهد کرد. دولت در صورت اجرای این قوانین می تواند از بن بست هایی که در آن قرار گرفته خارج شود.
فرهنگی درباره افزایش تولید و فروش نفت کشور در بازارهای جهانی گفت: در زمینه افزایش تولید و فروش نفت دو نظریه وجود دارد، اول اینکه ارزان و زیاد بفروشیم که برای برخی موفقیت تلقی میشود. اما نظر دوم این است که در حوزه نفت برنامه داشتیم و اتکا خود را به طلای سیاه کاهش دهیم.
دیدگاهتان را بنویسید