امنیتتان را به آمریکا نفروشید!
ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیم
۵۰ میلیارد کلاهبرداری با فروش ملک؛ متهم در تبریز دستگیر شد!
یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی، از کاهش فشار آب در برخی نقاط تبریز به علت قطع برق در تاسیسات خط انتقال زرینه رود خبرداد.
به گزارش تبریز بیدار به نقل از ایرنا، باقرزاده در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه به طور معمول در روزهای تعطیل با افزایش مصرف آب مواجه هستیم، اظهارکرد: به دنیال این حادثه قطعی برق، امروز کمبود آب به ویژه در نقاط مرتفع تبریز محسوس است.
وی با بیان ینکه تاسیسات خط انتقال زرینه رود برای 20 ساعت با قطعی برق مواجه بوده است، گفت: با وجودی که در زمان حاضر این مشکل رفع شده است ولی با توجه به کاهش آب مخازن تبریز، تثبیت و تعادل وضعیت زمان خواهد برد.
مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی، اظهارکرد: در صورت صرفه جویی در مصرف آب در زمان کمتری وضعیت مخازن تبریز متعادل شده و امکان آبرسانی به تمامی نقاط با فشار مناسب فراهم می شود.
به گزارش تبریزبیدار، خط انتقال آب زرینه رود یکی از اصلی ترین خطوط تامین آب شهر یک میلیون و 800 هزار نفری تبریز است
دیدگاهتان را بنویسید