ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیم
۵۰ میلیارد کلاهبرداری با فروش ملک؛ متهم در تبریز دستگیر شد!
یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟شهردار منطقه ۲ تبریز گفت: عملیات اجرایی پیاده راه فردوس ائل گلی در مراحل پایانی احداث قرار دارد.
به گزارش تبریز بیدار ، رسول موسایی افزود: به منظور استقبال شایسته از مسافران و گردشگران، خصوصاً جهت آمادهسازی سطح حوزه این منطقه برای تبریز ۲۰۱۸، احداث پیادهراه خیابان فردوس ائلگلی با انجام کفسازی در مراحل پایانی اجرا قرار دارد.
وی اضافه کرد: خیابان فردوس از معابر اتصالی شهرکهای همجوار پارک بزرگ ائل گلی از جمله فردوس، گلشهر و باغچه بان، یاغچیان و پرواز است و روزانه بیشترین تردد شهروندان برای استفاده از مجموعه تاریخی تفریحی ائل گلی از این خیابان به انجام می رسد.
شهردار منطقه ۲ تبریز، با بیان این که این خیابان به طول ۱۵۰ متر و عرض ۱۴ متر از خیابان به پیادهراه تبدیل می شود، ادامه داد: عملیات احداث این پروژه هم اکنون در مراحل پایانی کف سازی است.
موسایی استفاده از طراحی زیبا و جدید در احداث پیاده راه فردوس را از اهم فعالیت هایی دانست که برای این پروژه بکار گرفته شده و افزود: همزمان با عملیات کف سازی این پیاده راه، عملیات جدول گذاری و دال گذاری و اجرای ۱۰ مورد فنداسیون برای روشنائی این پروژه نیز به انجام رسیده که به محض اتمام عملیات کف سازی، با تامین روشنائی آن پیاده راه فردوس نیز تکمیل می شود.
وی خاطرنشان کرد: همزمان با این عملیات، همچنین این منطقه در راستای زیباسازی حوزه ائل گلی اقدام به نصب ۳۶۰ گلدان روی نرده های رفوژ وسط جاده ائل گلی و جاگذاری ۵۰ گلدان پایه دار بزرگ در پیاه روهای این جاده کرده است.
دیدگاهتان را بنویسید