به گزارش تبریز بیدار ، رسول موسایی افزود: به منظور استقبال شایسته از مسافران و گردشگران، خصوصاً جهت آمادهسازی سطح حوزه این منطقه برای تبریز ۲۰۱۸، احداث پیادهراه خیابان فردوس ائلگلی با انجام کفسازی در مراحل پایانی اجرا قرار دارد.
وی اضافه کرد: خیابان فردوس از معابر اتصالی شهرکهای همجوار پارک بزرگ ائل گلی از جمله فردوس، گلشهر و باغچه بان، یاغچیان و پرواز است و روزانه بیشترین تردد شهروندان برای استفاده از مجموعه تاریخی تفریحی ائل گلی از این خیابان به انجام می رسد.
شهردار منطقه ۲ تبریز، با بیان این که این خیابان به طول ۱۵۰ متر و عرض ۱۴ متر از خیابان به پیادهراه تبدیل می شود، ادامه داد: عملیات احداث این پروژه هم اکنون در مراحل پایانی کف سازی است.
موسایی استفاده از طراحی زیبا و جدید در احداث پیاده راه فردوس را از اهم فعالیت هایی دانست که برای این پروژه بکار گرفته شده و افزود: همزمان با عملیات کف سازی این پیاده راه، عملیات جدول گذاری و دال گذاری و اجرای ۱۰ مورد فنداسیون برای روشنائی این پروژه نیز به انجام رسیده که به محض اتمام عملیات کف سازی، با تامین روشنائی آن پیاده راه فردوس نیز تکمیل می شود.
وی خاطرنشان کرد: همزمان با این عملیات، همچنین این منطقه در راستای زیباسازی حوزه ائل گلی اقدام به نصب ۳۶۰ گلدان روی نرده های رفوژ وسط جاده ائل گلی و جاگذاری ۵۰ گلدان پایه دار بزرگ در پیاه روهای این جاده کرده است.
