به گزارش تبریز بیدار ، رضا خلیلی صبح امروز در نشست خبری با خبرنگاران، با اشاره به اینکه شهر تبریز به عنوان یک شهر فرهنگی_تاریخی باید حرفی برای گفتن در حوزه های مختلف داشته باشد، اظهار داشت: رویکرد شهرداری و سازمان زیباسازی این ارگان، با توجه به تجارب گذشته و نقاط قوت و ضعف گذشته این است که بافت های دارای ارزش فرهنگی تاریخی را که به غبار فراموشی رفته اند، احیا کنیم.
وی افزود: موضوع احیای جداره های تاریخی تبریز را با تلاش شهرداری های مناطق ۴، ۸ و ۱۰ و با کمک سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در دستور کار داریم و حذف زوائد بصری مابین خیابان ساعت و باغ گلستان را نیز دنبال می کنیم.
رئیس سازمان زیباسازی شهرداری تبریز، با اشاره به پایان طرح مطالعات مرمتی موزه شهر عمارت ساعت تبریز، گفت: پس از صحبت و هماهنگی با اعضای شورای شهر و ریاست محترم شورا، قرار شده تا با تخلیه ساختمان عمارت ساعت، این عمارت از کاربری های اداری آزاد شود.
وی افزود: ویژگی تبریز در حوزه خانه های تاریخی بسیار مهم است و می توان با هماهنگی از این بافت ها، قابلیت پذیرایی توسط گردشگران داخلی و خارجی فراهم سازیم.
خلیلی، با انتقاد از برخی مطالب که تبریز ۲۰۱۸ را از دست داده ایم، گفت: این گونه مسائل به نوعی فرافکنی است و در موضوع رخداد تبریز ۲۰۱۸ با امید به صحنه آمده ایم و همه مدیران ما با امید در حال آماده سازی تبریز هستیم.
وی ادامه داد: خوشبختانه در دوران سرپرستی آقای مهندس اسحقی، تمام اقدامات شهرداری فعال است و همکاران ما در بحث پیرایش محیطی فعال بوده و اصل برای ما زیبای فضای شهری است.
رئیس سازمان گزدشگری شهرداری تبریز، با اشاره به اینکه سازمان زیباسازی در حوزه گرافیک محیطی فعال است، ابراز داشت: در حوزه احیای خانه های تاریخی، خوشبختاته با سازمان عمران شهردار قرارداد تکمیل خانه موزه علی موسیو در فاز دوم بسته ایم و در حوزه نورپردازی درباره پل کابلی، عمارت ائل گولی، پل سنگی، پل قاری و عمارت ساعت رویکرد ما این است که بناهای شاخص را با توجه به محدودیت مالی نورپردازی کنیم.
وی ادامه داد:با توجه به رجعت پیکر مطهر شهید جنگجو، المان این شهید را به عنوان نماد مقادمت و ایثار در یکی از مراکز شهر تبریز نصب خواهد شد که نشان دهنده سمبل مقادمت ۸ ساله دفاع مقدس است.
خلیلی با یادآوری برخی حواشی ایجاد شده برای سنگ های سمپوزیوم مجسمه تبریز، خاطرنشان کرد: برای این سمپوزیوم، مشاور سازمان میراث فرهنگی کشور در حوزه مرمت منصوب شده و شبهه ای در قبال این مجسمه ها مطرح نبوده و طرح مطالبی همچون حیف و میل و کار بدون کارشناسی، فرافکنی و دور از تقوا و قانون است.
وی یادآور شد: آقای اسحقی به صورت ضربتی بحث پیرایش و رفع الودگی بصری در مناطق ۱۰ گانه شهرداری را مطرح کرده و در این زمینه با همکاری رسانه های مختلف در این زمینه باید دست به دست هم دهیم و درباره تبریز ۲۰۱۸، نباید تنها از شهرداری توقع داشته باشند و بار عافیت طلبی و کم کاری سایر مجموعه ها را شهرداری به دوش کشد.
رئیس سازمان زیباسازی شهرداری تبریز، با اشاره به اینکه تاکنون ۸۰۱۶ ساعت برنامه تبریزگردی برگزار شده است، گفت: در زمینه اتوبوس های تبریزگردی به هیچ عنوان هزینه ای دریافت نمی شود، اما قصد داریم از سال آینده با تصویب در تعرفه عوارض محلی درآمدی نیز عاید شهر شود و ۱۳ هزار ساعت راهنمایی گردشگران نیز توسط تاکسی های “از من بپرس” انجام شده است.
وی افزود: سازمان زیباسازی در گرافیک محیطی به شدت فعال است و در تبلیغات شهری بیش از ۱۰ هزار متر مربع فضای تبلیغی را کم کردیم چراکه برای ما اصل، درآمد نیست، اصل، آرامش بصری شهروندان است.
