ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیم
۵۰ میلیارد کلاهبرداری با فروش ملک؛ متهم در تبریز دستگیر شد!
یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟فرماندار شهرستان تبریز گفت: بررسی های اولیه نشان می دهد که خدشه و ایرادی بر روند انتخاب شهردار تبریز در جلسه دیرور شورا وارد نیست با این حال منتظر ارسال مصوبه این انتخاب از سوی هیأت رییسه شورای شهر هستیم.
به گزارش تبریز بیدار ، به نقل از نسل تدبیر، رحیم شهرتی فر با تأکید بر این که حضور و شرکت تمامی اعضای شورای شهر تبریز در پروسه انتخاب شهردار در جلسه دیروز به منزله تصمیم و اراده آگاهانه آن در این انتخاب است افزود: بررسی های اولیه ما در فرمانداری که مبتنی بر گزارش نماینده حقوقی فرمانداری از روند برگزاری انتخابات می باشد نشان می دهد که خدشه و ایراد قانونی متوجه چگونگی و نحوه انتخاب شهردار تبریز نیست ؛ با این حال با توجه به عدم ارسال مصوبه مربوطه به فرمانداری از سوی هیأت رییسه، اعلام نظر رسمی و قطعی ما پس از وصول این مصوبه خواهد بود.
فرماندار تبریز در عین حال، انتخاب شهردار را از وظایف اصلی و قانونی شورای شهر دانست و تصریح کرد: تمکین به قانون و احترام به خرد جمعی در رأی گیری های شورایی ، اصل موفقیت کار شورایی است و ما امیدواریم شورای اسلامی شهر تبریز در سایه همین تعاملات قانونی و ضابطه مند در انجام وظایف محوله موفق باشد
دیدگاهتان را بنویسید