شنبه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۵ Saturday / 1 August / 2026
×
مسئول روابط عمومی فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی:

فوت سه نفر در آذربایجان شرقی بر اثر برخورد صاعقه و سقوط از درخت

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی گفت: صاعقه در یکی از روستاهای استان موجب کشته شدن یک نفر شد و سقوط از درخت نیز جان دو نفر را گرفت.

  • مهر 4, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ، وحید شادی نیا  با بیان اینکه عصر امروز مرد ۴۸ساله ای در روستای ‘تکلدان’ براثر صاعقه زدگی جان باخت، افزود: اقدامات درمانی پیش بیمارستانی و احیا برای نجات جان وی نتیجه نداشت.

    روستای ‘تکلدان’ در هشت کیلومتری شهر سراب واقع شده و رودخانه های ‘آجی چای’ و ‘شیرین چای’ در شمال و جنوب آن واقع شده است.

    مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی، از مردم درخواست کرد در زمان وقوع رعد و برق، از قرارگرفتن در ارتفاعات و معرض صاعقه خودداری کنید و همچنین در دو روز گذشته دو نفر براثر سقوط از درخت در شهرستان های اهر و عجب شیر جان باختند.

    وی گفت: عصر امروز در شهرستان عجب شیر مرد ۵۰ساله بر اثر سقوط از درخت گردو فوت کرد و اقدامات احیای قلبی روی توسط اورژانس هم موثر نبود.

    شادی نیا افزود: همچنین عصر دیروز مرد ۵۹ساله در روستای یوزباشلو از توابع شهرستان اهر براثر سقوط از درخت گردو و به دلیل شدت جراحات وارده در دم جان باخت.

    به گزارش تبریزبیدار، در آذربایجان شرقی به دلیل کوهستانی بودن آن سالانه افزون بر 10 نفر بر اثر رعد و برق جان خود را از دست می دهند.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *