مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینمسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی گفت: صاعقه در یکی از روستاهای استان موجب کشته شدن یک نفر شد و سقوط از درخت نیز جان دو نفر را گرفت.
به گزارش تبریز بیدار ، وحید شادی نیا با بیان اینکه عصر امروز مرد ۴۸ساله ای در روستای ‘تکلدان’ براثر صاعقه زدگی جان باخت، افزود: اقدامات درمانی پیش بیمارستانی و احیا برای نجات جان وی نتیجه نداشت.
روستای ‘تکلدان’ در هشت کیلومتری شهر سراب واقع شده و رودخانه های ‘آجی چای’ و ‘شیرین چای’ در شمال و جنوب آن واقع شده است.
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی، از مردم درخواست کرد در زمان وقوع رعد و برق، از قرارگرفتن در ارتفاعات و معرض صاعقه خودداری کنید و همچنین در دو روز گذشته دو نفر براثر سقوط از درخت در شهرستان های اهر و عجب شیر جان باختند.
وی گفت: عصر امروز در شهرستان عجب شیر مرد ۵۰ساله بر اثر سقوط از درخت گردو فوت کرد و اقدامات احیای قلبی روی توسط اورژانس هم موثر نبود.
شادی نیا افزود: همچنین عصر دیروز مرد ۵۹ساله در روستای یوزباشلو از توابع شهرستان اهر براثر سقوط از درخت گردو و به دلیل شدت جراحات وارده در دم جان باخت.
به گزارش تبریزبیدار، در آذربایجان شرقی به دلیل کوهستانی بودن آن سالانه افزون بر 10 نفر بر اثر رعد و برق جان خود را از دست می دهند.
دیدگاهتان را بنویسید