مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینمظفری با اشاره به مشکلات کارگری و واگذاری شرکت ماشین آلات صنعتی تراکتورسازی ایران، گروه خودروسازی رخش خودرو و مشکلات شرکت اطلس تاژ گفت: از مدیران اجرایی خواستهایم نهایت مساعدت و تلاش خود را انجام دهند.
به گزارش تبریز بیدار ، حجت الاسلام والمسلمین مظفری رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی در گفتوگو با میزان، با اشاره به مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی در این استان اظهار کرد: در جلسه ستاد استانی اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی دادگستری استان آذربایجان شرقی که با حضور اعضاء ستاد، کمیسیون کارگری استان و سایر مسئولین و مدیران اجرایی و مدیران عامل بانکهای استان تشکیل شد بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی و راه اندازی مجدد کارخانجات تعطیل شده در دستور کار قرار گرفت.
وی با تاکید بر اینکه برای مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی باید راهکاری قانونی و منطقی پیدا کرد، تصریح کرد: از مدیران اجرایی خواستهایم در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در استان نهایت مساعدت و تلاش خود را انجام دهند تا در راستای احقاق حقوق عامه و پیگیری سیاستهای اقتصاد مقاومتی از تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی که منجر به بیکاری کارگران می شود جلوگیری شود.
رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی در پایان خاطرنشان کرد: مشکلات کارگری و واگذاری شرکت ماشین آلات صنعتی تراکتورسازی ایران، گروه خودروسازی رخش خودرو و مشکلات شرکت اطلس تاژ در جلسه ستاد استانی اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی بررسی و تصمیمات لازم در این رابطه اتخاذ خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید