پنجشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۵ Thursday / 30 July / 2026
×

معاون خدمات شهری شهردار تبریز با اشاره به وضعیت آب‌وهوایی و پیش‌بینی بارش‌های پراکنده، گفت: آماده‌باش خدماتی شهرداری تبریز تا مساعدشدن وضعیت آب‌و‌هوا ادامه خواهد داشت .

  • آذر 1, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ، مسعود برزگر جلالی در گفتگو با خبرنگاران، اظهار داشت: با توجه به ادامه بارش های پاییزه در منطقه شمالغربی کشور احتمال آب گرفتگی معابر شهری مخصوصا در تبریز وجود دارد و مشارکت همگانی در کاهش بار ترافیک و تسریع در سرعت انتقال نیروهای خدماتی به تمامی نقاط شهر بیش از پیش احساس می شود.

    وی با اشاره به اجرای عملیات تنظیف و پاکسازی مسیر جریان سیلاب سطح شهر تبریز، تصریح کرد: تمامی شهرداران مناطق توان خدماتی و تجهیزاتی خود را با اولویت محدوده‌های آسیب‌پذیر و حاشیه‌نشین به کار گرفته اند.

    برزگر جلالی اظهار داشت: ارتباط مستمر با اداره‌کل هواشناسی، از نخستین ساعات آغاز بارش شدید باران در تبریز و با هماهنگی مناطق ده‌گانه و سازمان‌های ذی‌ربط، تمهیدات لازم برای مقابله با آبگرفتگی معابر و هدایت آب‌های سطحی در نظر گرفته شده بود.

    معاون خدمات شهری شهردار تبریز همچنین خواستار همکاری شهروندان با واحد 137 در صورت مشاهده آبگرفتگی و موارد مشابه شد.

    به گزارش تبریزبیدار، پیرو اخطاریه جوی اداره کل هواشناسی به استحضار میرساند باتوجه به شدت بارش ها بویژه درنواحی جنوبی استان، احتمال آبگرفتگی معابرعمومی و سیلابی شدن مسیل ها دوراز انتظار نخواهد بود. 

    ضمنا باتوجه به کاهش محسوس دما درحدود 5-15 درجه ازروز پنجشنبه وبارش برف درنواحی سردسیر ازروز جمعه، مه گرفتگی واختلال در تردد جاده ای و مناطق کوهستانی پیش بینی می شود.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *