امام جمعه تبریز:

ایران تحت هیچ شرایطی بر سر مولفه‌های قدرت ملی خود وارد مذاکره و معامله نمی‌شود/ صفت ویژه نمایندگان بایستی اجتناب از رفتار خاضعانه با استکبار باشد

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: لازم است این نکته را یادآور شویم که ایران هیچ گاه و تحت هیچ شرایطی بر سر مولفه‌های قدرت ملی خود با هیچ طرفی وارد مذاکره و معامله نخواهد شد.

به گزارش تبریز بیدار ، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم در خطبه‌های امروز نماز جمعه تبریز، با اشاره به طرح دوباره موضوع موشکی جمهوری اسلامی ایران در محافل غربی در هفته‌های اخیر، اظهار کرد: موضوع پیشرفت‌های موشکی ایران اسلامی پس از تصویب برجام هر از گاهی از سوی غربی‌ها مطرح می‌شد، اما پس از کارشکنی غربی‌ها که آینده برجام را دچار ابهام ساخته، طرح موضوع موشکی به عنوان موضوع مذاکره امری شیطنت آمیز است.

وی افزود: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب نسبت به غیرقابل مذاکره بر سر برنامه موشکی کشورمان، به نظر می‌رسد این موضوع از سوی دشمنان به کانونی برای شیطنت و بحران آفرینی علیه کشورمان تبدیل شده است.

امام جمعه تبریز با اشاره به پس از پیروزی‌های اخیر جبهه مقاومت اسلامی بر علیه توطئه‌های رژیم صهیونیستی، خاطرنشان کرد: بر این اساس هر موضوعی که به افزایش توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران مرتبط باشد می‌تواند به محور توطئه جدیدی علیه کشورمان تبدیل شود و این از سوی رییس جمهور جوان فرانسه پیگیری می‌شود.

وی ادامه داد: لازم است این نکته را یادآور شویم که ایران هیچ گاه و تحت هیچ شرایطی بر سر مولفه‌های قدرت ملی خود با هیچ طرفی وارد مذاکره و معامله نخواهد شد.

حجت الاسلام آل هاشم با اشاره به سالروز شهادت آیت الله مدرس که به نام روز مجلس نام گذاری شده است، گفت: شهید مدرس، الگویی تمام عیار برای نمایندگان مجلس است و سخنرانی ایشان در سال ۱۳۰۲ در مجلس شورای ملی وقت را از یاد نبرده ایم که فرمودند سیاست ما عین دیانت ما و دیانت ما عین سیاست ماست و بزرگان ما امروز به این توصیه عمل می‌کنند.

وی افزود: مجلس شورای اسلامی براساس قانون اساسی وظیفه قانونگذاری، نظارت، رقم زننده سرنوشت مملکت و ناظری بر عملکرد قوه مجریه است و برای حل مشکلات مردم باید انقلابی عمل کند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه مجلس شورای اسلامی بایستی امید مستضعفان باشد، گفت: نمایندگان باید نسبت به مسائل و مشکلات محرومین توجه خاصی داشته باشند چراکه مصوبات آن بر اخلاق جامعه اثرگذار بوده و صفت ویژه نمایندگان بایستی اجتناب از رفتار خاضعانه با استکبار باشد.

وی افزود: نمایندگان محترم مجلس در بحث مبارزه با آمریکا و رژیم صهیونیستی نباید کوچک ترین تاملی داشته باشند و شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل دغدغه اصلی آنان باشد، هرچند تاکنون نیز اینگونه بوده و انشاالله این رویکرد ادامه داشته باشد.

حجت الاسلام آل هاشم، با اشاره به فرارسیدن میلاد پیامبر اکرم(ص) براساس روایت اهل سنت و آغاز هفته وحدت، ابراز داشت: هدف اصلی از وحدت تکیه بر اشتراکات بین برادران اهل تسنن و تشیع است و مقصود این نیست که از مذهب خود دست برداشته و به مذهب دیگری بپیوندند.

وی افزود: یکی از یادگارهای ارزشمند امام راحل(ره) ایجاد هفته وحدت بوده و باید نقاط اشتراکی میان اهل تسنن و تشیع را باید در جامعه تقویت کنیم.

امام جمعه تبریز خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری، حضرت امام خامنه ای، در کنگره محبان اهل بیت(ع)بر عداوت رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی با مسلمانان و درگیری های داخلی میان مسلمانان اشاره کرده و تاکید کردند که با توجه به شخصیت پیامبر اکرم(ص) باید توطئه‌های دشمنان اسلام را نقش بر آب کنیم.

وی همچنین در بخش دیگری از خطبه‌های امروز با اشاره به شخصیت والای پیامبر اکرم(ص) افزود: ایشان شایسته ترین اخلاق و پسندیده ترین فضائل انسانی را دارا بودند و تواضع و فروتنی مهم ترین ویژگی ایشان در برابر فخرفروشی و خودپسندی زمان خود بود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *